HALKAISTUT VIHREÄT LINSSIT TOIMIVAT MYÖS TAHNOJEN JA DIPPIEN RAAKA-AINEENA
Vihreä linssi on hernekasveihin kuuluva hyvä kasviperäisen proteiinin lähde. Linssit ovat erittäin riittoisia, monikäyttöisiä ja säilyvät pitkään, joten ne ovatkin oiva vakiovaruste kuivatarvikekaappiin. Jo alle puolessa tunnissa valmistat linsseistä useita maittavia aterioita!
KÄYTÄ NÄIN
Halkaistut vihreät linssit maistuvat sellaisinaan keitettynä lisukkeena tai kylmien salaattien joukossa, osana keittoja, patoja ja muhennoksia. Herkullisen padan tai keiton loihdit keittämällä vihreitä linssejä yhdessä juuresten, kasvisten, mausteiden sekä yrttien kanssa. Lisää joukkoon kermaisuutta tuovaa kookosmannaa tai kookoskermaa niin täyteläisen lämmittävä ateria on valmis.
Voit valmistaa linsseistä myös herkullisia kasvispihvejä soseuttamalla kypsennetyt linssit yhdessä erilaisten kasvisten ja mausteiden kanssa. Ravintohiivahiutaleet tuovat juustomaisen maun pihveihin kun taas kurkumalla, kardemummalla ja kanelilla loihdit itämaista makumaailmaa.
Linssit toimivat loistavasti myös tahnojen ja dippien raaka-aineena. Valitse keitettyjen linssien joukkoon haluamiasi mausteita, yrttejä ja vihanneksia, kuten kevätsipulia, valkosipulia tai porkkanoita ja olet vain soseutuksen päässä herkullisesta ja terveellisestä dippikastikkeesta!
Keitetyt linssit ovat myös mainioita salaatin rikastajia. Valitse ruokaisaan salaattiin linssien lisäksi vaikkapa tomaattia, versoja, kuivattuja marjoja ja hedelmiä sekä tuoreita yrttejä. Kruunaa annos oliviöljyllä! Voit kokeilla myös herkullisia punaisia linssejämme.
Vihreä linssi sopii myös idätykseen.
VALMISTUS
Keittoaika 25-30 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.