PUNAINEN LINSSI ON VÄRIKÄS, PROTEIINIPITOINEN LISUKE
Punainen linssi on hernekasveihin kuuluva hyvä kasviperäisen proteiinin lähde. Linssit ovat erittäin riittoisia, monikäyttöisiä ja pitkään säilyviä – todellinen vakiovaruste kuivatarvikekaappiin. Jo alle puolessa tunnissa linsseistä valmistuu useita maittavia aterioita.
Punaiset linssit maistuvat sellaisinaan keitettynä lisukkeena tai kylmien salaattien joukossa, osana keittoja, patoja ja muhennoksia. Linssit toimivat loistavasti myös tahnojen ja dippien raaka-aineena.
VALMISTUS
Keittoaika 15-20 minuuttia, 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
Ei sisällä lisä– tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.