Monipuolinen Maca-jauhe
Maca (Lepidium meyenii) on Perun Andien karuissa oloissa kasvava superfoodina tunnettu juurikasvi. Se tunnetaan myös nimellä andienkranssi ja Perun ginseng. Macajuuri kasvaa Andien vuoristolla karuissa oloissa, joissa sääolosuhteet vaihtelevat kylmästä kuumaan.
Foodinin perulainen kumppani on yksi pioneereista, mitä tulee macan viljelyyn ja käsittelyyn. Supermaca on ainutlaatuinen tuote ja pitkän kehitystyön tulos, jonka lopputuloksena on poikkeuksellisen vahva macajauhe. Supermaca sisältää jopa 2 % macan vaikuttavia ainesosia, glukosinolaatteja. Se on siis erittäin konsentroitu maca-jauhe, joka sisältää jokaista kolmea macan eri lajiketta: mustaa, punaista ja keltaista.
Supermaca kerätään tuoreena Andien vuorilta ja kuivataan kontrolloidussa tilassa erikoisvalmisteisilla laitteilla. Normaalisti macajuuret kuivataan auringossa usean viikon ajan, jolloin glukosinolaattien pitoisuus on huomattavasti pienempi, jopa vain 0,1 %.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Macan käyttö
Suosittelemme aloittamaan maca-jauheen käytön maltillisesti 0,5-1 tl päivässä. Annosta voi nostaa vähitellen jopa 4 rkl saakka. Suosittelemme pitämään macan käytössä viikon tauon aina kolmen viikon käytön jälkeen.
Tutustu muihin superfoodeihin >>
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
er.s. (varmistettu kirjoittaja) –
Käytän Five am coffeeni joukossa mm. 0,5 tl macaa ja laitan sitä myös smoothien joukkoon. Ohjeen mukaan pidän kolmen viikon jälkeen aina viikon tauon macan käytössä. Tykkään Foodinin Macasta tosi paljon.