KOTIMAINEN HAMPPUPROTEIINI
Foodinin kotimainen hamppuproteiini on valmistettu arvokkaasta Finola-lajikkeen hampusta. Hamppuproteiini sisältää runsaasti proteiinia ja sopii erinomaisesti niin kasvissyöjille kuin kasviperäisen proteiinin lisäämistä ruokavalioonsa haluavalle. Maultaan hamppuproteiini on miedon aromikas ja sopiikin monipuolisesti niin smoothien joukkoon, ruoanlaittoon kuin leivotaankin.
hamppuproteiinin KÄYTTÖ JA ANNOSTELU
Sekoita hamppuproteiinia 1-6 rkl smoothieesi tai palautusjuomaasi, tai käytä sitä ruoanlaitossa tai leivonnassa lisäämään herkkujen proteiinipitoisuutta! Kokeile esimerkiksi proteiinipannukakkua: blendaa proteiinijauhetta, pari kananmunaa ja haluamiasi mausteita, paista ja nauti. 25 g (0,5 dl) sisältää noin 14 g proteiinia.
Proteiinit auttavat kehoa palautumisessa, kehittävät lihasmassaa, vahvistavat ja antavat energiaa pitkällä aikavälillä. Proteiinit koostuvat aminohapoista, jotka suorittavat keholle välttämättömiä toimintoja, mutta koska keho ei tuota niitä kaikkia itse, on jokaisen huolehdittava riittävästä proteiininsaannista oman kehonsa tarpeiden mukaan. Ja silloin kannattaa valita luonnollinen proteiinin lähde.
Me Foodinilla pyrimme edistämään vastuullista ruokakulttuuria, oli kyse laadukkaista, ylellisistä ruoanlaittoöljyistä tai treenin aikana nautittavasta ravintolisästä. Me huolehdimme kemikaalisista analyyseistä ja fysiologisista testeistä, sekä raskasmetallien, torjunta-aineiden ja mikrobiologisten testien teettämisestä. Foodinin proteiinivalmisteissa ei ole lainkaan lisä-, täyte-, tai säilöntäaineita, jotta asiakkaidemme olisi helpompaa tehdä hyviä valintoja.
SISÄLTÄÄKÖ HAMPPU HUUMAAVIA AINESOSIA?
Vaikka sekä hamppu että marijuana luokitellaan cannabis sativa -nimiseksi kasviksi, on kasvista olemassa satoja erilaisia lajikkeita. Ravinnoksi käytettävillä hampunsiemenillä ei ole päihdyttäviä ominaisuuksia, eikä käyttämämme öljyhamppu sisällä THC:tä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Maija Vepsäläinen –
Proteiinien eriomaisuus