AIDOSTI PAREMPI VÄLIPALAPATUKKA LUONNON OMISTA RAAKA-AINEISTA
Granolapatukka Almond Cranberry on terveellinen ja monipuolinen välipala arjen kiireisiin ja mukaan retkille. Se maistuu koko perheelle, ja on täynnä luonnon omaa hyvää. Patukka valmistetaan ainoastaan luonnon omista raaka-aineista, lisä- ja säilöntäaineita käyttämättä. Se on loistava vaihtoehto hetkiin, kun tarvitset nopeasti välipalaa, mutta haluat valita mahdollisimman monipuolisen ja terveellisen vaihtoehdon. Patukat valmistetaan Vaajakoskella Foodinin omalla elintarviketehtaalla 100% aurinkoenergialla.
Kirpeää karpaloa ja rapeita manteleita – täydellinen makuelämys!
Granolapatukka Almond Cranberry on koko perheelle maistuva välipala, jossa yhdistyy manteli, parapähkinä, auringonkukansiemen ja chia-siemen sekä herkullista makua tuova karpalo. Almond Cranberry -patukka on makeutettu kookosnektarilla, jota kutsutaan maailman kestävimmäksi makeuttajaksi. Kookosnektarin alhaisen glykeemisen indeksin ansioista voit nauttia patukasta huoletta ilman valkoista sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita.
Miksi valita Foodinin luomu granolapatukka?
- Helposti mukaan napattava välipala: kulkee vaivattomasti mukana minne tahansa – kouluun, töihin, treeneihin tai retkievääksi.
- Valmistettu Suomessa: patukat valmistetaan Vaajakosken tehtaallamme Keski-Suomessa 100 % aurinkoenergialla.
- Tinkimättömät raaka-aineet: patukat ovat täynnä terveellisiä ja herkullisia raaka-aineita, jotka eivät turhia selittelyjä kaipaa. Granolapatukkamme ovat lisäksi luomulaatuisia, maidottomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia.
- Herkullinen maku: enää ei tarvitse tinkiä mausta tai ravinteikkuudesta!
- Aidosti parempi välipala koko perheelle: valmistettu ilman valkoista sokeria, lisä- tai säilöntäaineita.
- Näppärä laatikko: sisältää 12 patukkaa, jotka pitävät huolta, että sinulla on aina saatavilla maistuva välipala ja terveellinen herkku.
Helppo välipala kiireiseen arkeen
Patukoita on helppo nauttia monella eri tapaa. Patukka kulkee vaivattomasti mukana kouluun, työpaikalle, lenkkipolulle ja ihan vaikka vain sohvalla herkutteluun. Patukka sopii myös palasteltuna esimerkiksi leivontaan tai aamiaispöytään puuron ja myslin sekaan. Patukoista saa myös herkullisen jälkiruoan – patukkapalat muuttuvat suorastaan juhlaviksi, kun ne dippaa raakasuklaaseen tai pähkinätahnaan! Kurkkaa lisää käyttövinkkejä reseptipankistamme.
Testaa myös muut herkulliset maut!
- Raikas ja marjainen Granolapatukka Berry Bliss, luomu 40 g
- Omenapiirakalta maistuva Granolapatukka Cinnamon Apple Pie, luomu 40 g
- Lempeän suklainen Granolapatukka Cacao Crunch, luomu 40 g
Säilytä patukat kuivassa ja viileässä.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Tarja Nevala –
Epäilin, että karpalo maistuu liikaa ja pilaa patukan. Höpöhöpö, patukassa on paljon eri koostumuksia, karpalokin on hyvää ja patukka pysyy hyvin kasassa, todella hyvää.
Elina (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvänmakuinen välipala- ja herkkupatukka.
ninni (varmistettu kirjoittaja) –
Rapsakan tahmea pähkinän, siementen ja karpalon yhdistelmä.
Oiva patukka millon vaan.
Ja erinomainen esim.dippailen erilaisiin pähkinälevitteisiin. 😋
Iida Ala-Mattinen (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvänmakuinen väli- ja herkkupala. Ei yhtään kuiva.