Lahjakortti

20,00 500,00 

Valitse summa

Toimitustiedot

Lahjakortin saajan tiedot
Lähettäjän tiedot:

LAHJAKORTTI PAREMPAAN HERKUTTELUUN

Lahjakortti on täydellinen lahja nautiskelijoille ja herkuttelijoille, ja antaa saajalleen mahdollisuuden valita sekä herkutella paremmin. Foodinin lahjakortilla tuet myös kotimaista yrittäjyyttä sekä vastuullisia, ympäristöystävällisiä valintoja.

Lahjakortti toimitetaan heti tilauksen jälkeen sähköisenä suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Voit myös lisätä vastaanottajan osoitteeksi oman sähköpostiosoitteesi, jolloin voit lähettää sen saajalle haluamanasi ajankohtana tai vaikka tulostaa kauniiseen kirjekuoreen!

LAHJAKORTIN KÄYTTÖ

Lahjakorttia ei voi yhdistää edelliseen tilaukseen eikä muihin alennuksiin. Lahjakorttia ei voi lunastaa tai palauttaa rahaksi. Lahjakortti toimii ostoksiin verkkokaupassamme www.foodin.fi. Kassalla on kenttä, johon lahjakortin koodi syötetään. Lahjakortti on voimassa 6kk ostosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti”

Puhtaat jauhot pussissa

Tuotteemme ovat huolellisuuden ja laadun valinnan tulos aina raaka-aineen alkulähteeltä tuotteen pakkaamiseen ja toimitukseen asti. Laatumme perustuu tiukkoihin kriteereihin ja seurantaan tuotannon kaikissa vaiheissa.
Selaa laatutodistuksia Lue vastuullisuustyöstämme

Saattaisit pitää myös näistä

kokeile ja ihastu

Mustikkasesonki on täällä

Vastapoimituista mustikoista valmistettu piirakka on parasta, tällä reseptillä onnistut varmasti!

Katso resepti
UUTTA BLOGISSA

Tunnetko jo viherjauheen tehot?

Listasimme blogimme puolelle syitä, miksi jokaisen kannattaa ottaa viherjuahe osaksi arkea viimeistään nyt!

Lue blogipostaus
inspiroidu

Tuo kreikkalaisen keittiön parhaat palat ruokapöytääsi

Kokosimme yhteen suosikkipalasemme kreikkalaisen keittiön mauista ja syntyi neljän ruokalajin menu

Tutustu resepteihin

Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle

Haluamme mahdollistaa parempien valintojen ruokakulttuuria ja tehdä asiat omalla tavallamme, paremmin. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tuotteemme valitsemalla voit olla varma, että nautit laadukkaista tuotteista, joiden kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä huolehdimme puolestasi. Valinnallasi tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä sekä mahdollistat raaka-aineiden viljelijöille sekä heidän perheille paremman tulevaisuuden – ympäristömme hyvinvointia unohtamatta.

Tutustu tarinaamme