KOLLAGEENIPROTEIINIPATUKAT OVAT NYT VAAJAKOSKELLA VALMISTETTUJA!
Ylpeänä saamme kertoa, että jatkossa patukkamme valmistetaan Vaajakosken tehtaallamme! Crunchy Collagen Protein Bar -patukoiden reseptit ja raaka-aineet ovat pysyneet täysin samoina, mutta patukoiden valmistus uudella linjastolla tekee uusista patukoista koostumukseltaan edeltäjiään erilaisen; entistä mehevämmän ja maukkaamman! Valmistamissamme patukoissa on enemmän herkullista makua esimerkiksi itse paahtamistamme pähkinöistä – näistä patukoista takuulla maistat tuoreuden!
ANNA MEILLE PALAUTETTA
Otamme mielellämme vastaan palautetta uudistuneista, Vaajakosken tehtaallamme valmistuvista patukoista. Kerro meille mitä mieltä olet: info@foodin.fi
KOLLAGEENIPROTEIINIPATUKAT OVAT UNIIKKI, UUDENLAINEN VAIHTOEHTO PERINTEISELLE PROTEIINIPATUKALLE
Kollageeniproteiinipatukat ovat olleet jo pitkään valikoimamme kärkituotteiden joukossa, eikä suotta! Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kollageeniproteiinista valmistuvat proteiinipatukat ovat koostumukseltaan rouskuvia ja granolamaisia, eikä niissä ole proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Patukat ovat maidottomia, gluteenittomia sekä lisä– ja säilöntäaineettomia. Kollageeniproteiinipatukat valmistetaan Vaajakoskella Foodinin omalla elintarviketehtaalla 100% aurinkoenergialla.
Luonnon raaka-aineista herkullista makua ja rouskuvaa koostumusta saavat patukat sisältävät mausta riippuen 12-14 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. Makeutukseen on käytetty maailman kestävimmäksi makeuttajaksi kutsuttua kookosnektaria, jossa on matala glykeeminen indeksi.
Kollageeniproteiinipatukka Ginger Lime on täydellinen pari salitreenille ja lenkkipolulle, ja se vie nälän myös palaveripäivän tai opiskelusession venyessä. Patukka on niin herkullinen, että se sopii myös herkutteluun! Kokeile palastella ja dippailla patukoita, tai tee napostelusekoitus useammasta mausta!
MIKSI KOLLAGEENI?
Kollageeni on ihmisen elimistössä eniten esiintyvä proteiini, jonka tuotanto alkaa luonnollisesti vähenemään noin 25 vuoden iässä. Kollageenia esiintyy esimerkiksi ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa, ja se on oleellinen osa kehon toimintaa sekä esimerkiksi ihon kimmoisuutta. Kollageenin merkitys ja suosio kasvaa jatkuvasti, kun asiakkaat hakevat uusia vaihtoehtoja kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvoinnin tukemiseen.
Foodinin proteiinipatukoiden kollageenipitoisuus (6,5-7,5g) vastaa keskimäärin kollageeniravintolisän päivittäisannosta.
Säilytä patukat kuivassa ja viileässä.
Kokeile myös muita herkullisia kollageeniproteiinipatukkamakujamme, suklaista ja täyteläistä Almond Sea Saltia, ihanan kermaista Cashew-Vanillaa sekä karamellista, makeaa Caramel Cinnamonia!
Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
riina.saijonkivi –
Aivan ihana pähkinäinen proteiinipatukka! Vei hyvin näläntunteen ja oli sopivasti inkiväärin makua.
Aino –
Täydellinen. Pähkinäiseksi patukaksi ihanan raikas. Sopivan makea ja hyvä koostumus.
hannas –
Tosi hyvää! Hyvin pähkinäinen, mutta kuitenkin tosi tasapainoinen ja herkullinen.
Riikka Matilainen –
Tämä on paras näistä collagen patukoista. Tosi raikas!
Heidi (varmistettu kirjoittaja) –
Inkivääri maistuu juuri sopivasti ja lime tuo raikkautta, ei liian hallitsevia kumpikaan. Tykkään!