Chai-orange raakasuklaakuorrutteiset mantelit ihastuttavat lempeällä mausteisuudellaan
Joulun kunniaksi manteli sai ylleen hurmaavan chai-orange raakasuklaakuorrutteen ja liittyy jouluherkkujemme valikoimaan. Suosittu chai-mausteseos: vanilja, ceyloninkaneli, kardemumma ja inkivääri yhdessä appelsiiniöljyn kanssa tuovat raakasuklaalle mausteisen mutta lempeän makuelämyksen, joka johdattelee kaikenikäiset herkuttelijat joulun tunnelmaan.
Miksi valita Foodinin raakasuklaalla kuorrutetut herkut?
- Aidosti parempi välipala ja herkku: valmistettu 100 % luonnon omista raaka-aineista ilman valkoista sokeria tai lisä- ja säilöntäaineita.
- Herkullinen maku: terveellinen herkku makeanhimoon, joka on täynnä luonnon omia raaka-aineita. Makeutensa raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta, indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
- Vegaaninen: maistuu koko perheelle ja myös erityisruokavaliota noudattaville.
- Matala valmistuslämpötila: valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä alle 42 asteen lämpötilassa, jolloin kaakaon autenttinen maku ja tärkeät ravinteet säilyvät sinulle asti.
- Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys: käytämme suklaatuotteissamme ainoastaan kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä, Criollo-alkuperäislajikkeen luomukaakaopapuja.
- Valmistettu Suomessa: raakasuklaaherkut valmistetaan Vaajakosken tehtaallamme Keski-Suomessa 100 % aurinkoenergialla.
Kuinka Foodinin kuorrutetut raakasuklaaherkut valmistetaan?
Foodinin raakasuklaaherkut valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Hyvän raakasuklaan salaisuus piilee laadukkaassa kaakaopavussa ja sen hellässä, taitavassa valmistuksessa. Autenttisen maun lisäksi raakasuklaalla on toinenkin salaisuus: Kaakao on maailman antioksidanttirikkain hedelmä, ja tämän tuomia terveydelle edullisia ominaisuuksia vaalimme käyttämällä valmistuksessa tarpeeksi matalaa, alle 42 asteen lämpötilaa. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo raaka-aineet pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Kurkkaa myös muut jouluisat suklaaherkkumme!
Säilytä huoneenlämmössä tiiviisti suljettuna.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
maijaalaukkanen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihana terveellinen herkku