Chai-orange raakasuklaakuorrutteiset cashewpähkinät ihastuttavat lempeällä mausteisuudellaan
Joulun kunniaksi cashew sai ylleen hurmaavan chai-orange raakasuklaakuorrutteen ja liittyy jouluherkkujemme valikoimaan. Suosittu chai-mausteseos: vanilja, ceyloninkaneli, kardemumma ja inkivääri yhdessä appelsiiniöljyn kanssa tuovat raakasuklaalle mausteisen mutta lempeän makuelämyksen, joka johdattelee kaikenikäiset herkuttelijat joulun tunnelmaan.
Miksi valita Foodinin raakasuklaalla kuorrutetut herkut?
- Aidosti parempi välipala ja herkku: valmistettu 100 % luonnon omista raaka-aineista ilman valkoista sokeria tai lisä- ja säilöntäaineita.
- Herkullinen maku: terveellinen herkku makeanhimoon, joka on täynnä luonnon omia raaka-aineita. Makeutensa raakasuklaa saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta, indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
- Vegaaninen: maistuu koko perheelle ja myös erityisruokavaliota noudattaville.
- Matala valmistuslämpötila: valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä alle 42 asteen lämpötilassa, jolloin kaakaon autenttinen maku ja tärkeät ravinteet säilyvät sinulle asti.
- Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys: käytämme suklaatuotteissamme ainoastaan kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä, Criollo-alkuperäislajikkeen luomukaakaopapuja.
- Valmistettu Suomessa: raakasuklaaherkut valmistetaan Vaajakosken tehtaallamme Keski-Suomessa 100 % aurinkoenergialla.
Kuinka Foodinin kuorrutetut raakasuklaaherkut valmistetaan?
Foodinin raakasuklaaherkut valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Hyvän raakasuklaan salaisuus piilee laadukkaassa kaakaopavussa ja sen hellässä, taitavassa valmistuksessa. Autenttisen maun lisäksi raakasuklaalla on toinenkin salaisuus: Kaakao on maailman antioksidanttirikkain hedelmä, ja tämän tuomia terveydelle edullisia ominaisuuksia vaalimme käyttämällä valmistuksessa tarpeeksi matalaa, alle 42 asteen lämpötilaa. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo raaka-aineet pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa. Raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Kurkkaa myös muut jouluisat suklaaherkkumme!
- Chai-orange manteli
- Piparisuklaamanteli
- Piparisuklaacashew
- Piparisuklaarusina
Säilytä huoneenlämmössä tiiviisti suljettuna.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.