Vaajakoskelaisen perheyrityksen valmistamat Raakasuklaajoulukalenteri ja Paremmat välipalat -joulukalenteri saapuvat jälleen ilahduttamaan kaikenikäisiä joulun odottajia. Rakastettujen Foodin-klassikoiden lisäksi kalentereista löytyy uunituoreita uutuuksia sekä jouluisia sesonkimakuja. Foodinin tehtaalta valmistuu joulusesonkiin myös muita paljon toivottuja, piparkakunmakuisia herkku-uutuuksia.

Monen toiveet toteutuivat viime vuonna, kun vastuullisista ja laadukkaista ruokatuotteista tunnettu Foodin toi markkinoille ihastuttavan Raakasuklaajoulukalenterin sekä uudenlaisen Paremmat välipalat -joulukalenterin. Rakastetut joulukalenterit saapuvat taas – entistä parempina ja uusien makujen kruunaamina. Foodinin joulukalenterit on valmistettu 100 % Suomessa tuotteita ja pahveja myöten ja osoituksena tästä joulukalenterit ovat saaneet Avainlippu-merkin.

Kalenterin täydeltä suomessa valmistettuja herkkuja

Luomulaatuinen ja vegaaninen Raakasuklaajoulukalenteri johdattelee kaikenikäiset joulunodottajat herkullisesti kohti aattoa. Raakasuklaajoulukalenteri kätkee sisäänsä yhteensä 24 raakasuklaalevyä ja raakasuklaalla sekä pehmeällä maidottomalla valkosuklaalla kuorrutettua pähkinää ja marjaa. Rakastettujen Foodin-klassikoiden lisäksi kalenterista löytyy jouluisia sesonkimakuja, jotka siivittävät aistit joulutunnelmaan. Laadukas Raakasuklaakalenteri on myös ihana joulunalusmuistaminen ja runsautensa puolesta se sopii myös jaettavaksi läheisen kanssa.

”Mielestämme herkuttelu kuuluu arkeen – varsinkin jouluna ja silloin, kun herkut valmistuvat luonnon omista raaka-aineista. Raakasuklaakalenterimme on osoitus siitä, että suussasulava herkullisuus ja terveellisyys eivät sulje toisiaan pois. Haluamme kannustaa perinteisten suklaakalenterin ystäviä kokeilemaan myös raakasuklaakalenteriamme, jossa yhdistyy täyteläinen ja autenttinen raakasuklaa sekä joulusesongin hurmaavimmat maut kuten piparkakku, chai-mauste ja appelsiini”, Foodinin yrittäjä ja luova johtava Maria Jalkanen kertoo.

MITÄ On raakasuklaa?

Raakasuklaa valmistetaan nimensä mukaisesti raaoista, paahtamattomista kaakaopavuista. Raakakaakao on kuin viini – maussa voit maistaa sen kasvuympäristön: maaperän, ympäröivän kasvillisuuden, olosuhteet. Hyvän raakasuklaan salaisuus piilee laadukkaassa kaakaopavussa ja sen hellässä, taitavassa valmistuksessa. Autenttisen maun lisäksi raakasuklaalla on toinenkin salaisuus. Kaakao on maailman antioksidanttirikkain hedelmä ja tämän tuomia terveydelle edullisia ominaisuuksia Foodin vaalii käyttämällä valmistuksessa tarpeeksi matalaa lämpötilaa.

Paremmat välipalat -joulukalenteri inspiroi terveellisten ja herkullisten välipalojen pariin

Paremmat välipalat -joulukalenterin 24 yllätysluukkua tarjoavat hyvän syyn pysähtyä joulukiireiden keskellä nauttimaan herkullisista ja monipuolisista välipaloista kotona, töissä tai koulussa. Joulukalenteri kätkee sisälleen erilaisia proteiini- ja välipalapatukoita sekä kuivapaahdettuja ja maustettuja pähkinöitä. Makeita yllätyksiä kalenteriin tuovat raakasuklaalla ja valkosuklaalla kuorrutetut pähkinät ja marjat.

Useamman luukun takaa paljastuu syksyn uutuuksia, joten joulukalenteri tarjoaa myös täydellisen tavan tutustua Foodinin monipuoliseen välipalavalikoimaan. Kaikkia kalenterin tuotteita yhdistää Foodinin tuotteiden yhteinen perusta – niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle sekä se, että kaikki on valmistettu Foodinin omalla elintarviketehtaalla aidosti hyvistä ja fiksuista raaka-aineista, ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Foodinin herkkuvalikoima täydentyy piparkakunmakuisilla uutuuksilla

Piparkakkuraakasuklaalla kuorrutetut cashewpähkinät, mantelit ja rusinat nousivat viime vuoden Raakasuklaajoulukalenterin myötä hitiksi. ”Joulukuun edetessä ja piparkakunmakuisten uutuuksien tupsahdellessa luukuista aloimme saamaan viestejä, että näitä herkkuja pitäisi ehdottomasti saada valikoimaan ihan sellaisenaankin”, Maria Jalkanen muistelee ja jatkaa ”Olemme iloisia, että pääsemme nyt kertomaan pipariherkkujen tulevan joulusesonkiin myös omissa pusseissaan.”

Kanelista, muskottipähkinästä, neilikasta, kardemummasta, mustapippurista, muskottipähkinänkukasta ja inkivääristä valmistettu piparkakkumauste kietoutuu tänä jouluna myös joulun klassikkohedelmiin, pehmeisiin taateleihin. Kaksi joulun klassikkomakua yhdistävä herkku vie herkuttelun uudelle tasolle. Luomulaatuisilla piparkakkutaateleilla voi myös koristaa ja maustaa loppuvuoden puurot, granolat ja myslit – vain mielikuvitus on rajana.

Foodinin joulun uutuudet:

Raakasuklaajoulukalenteri, luomu 530 g
Paremmat välipalat -joulukalenteri 480 g

Piparisuklaarusina, luomu 60 g
Piparisuklaamanteli, luomu 60 g
Piparisuklaacashew, luomu 60 g

Piparkakkutaateli, luomu 170 g

-32%
2,00 
Lisää ostoskoriin

Lisätiedot

Maria Jalkanen, Omistaja, luova johtaja, +358 44 021 0193, maria@foodin.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista