Joulun ajan terveelliseen herkutteluun sopivat Taatelisuklaapallot ihastuttavat pehmeällä ja suklaisella maullaan. Karamellinen aurinkokuivattu taateli saa kaverikseen Foodinin luottotuotteet leivontaan: kookoshiutaleet, kookosöljyn, kaakaojauheen, vaniljajauheen ja ripauksen merisuolaa. Pallot dipataan lopuksi samettisen pehmeään Dreamy-raakasuklaarouheeseen ja pyöritellään vielä kookoshiutaleissa. Helppoa ja niin herkullista – ota resepti kokeiluun ja ihastu!
AINEKSET
Taatelisuklaapallot:
1 pussi Foodinin aurinkokuivattuja taateleita
5 dl kiehuvaa vettä
4 dl kaurahiutaleita
1 dl Foodin kookoshiutaleita
1 dl Foodin kookosöljyä (ei sulatettu)
2 rkl keitettyä kahvia
4 rkl Foodin kaakaojauhetta
1/2 tl Foodin vaniljajauhetta
1/2 tl Foodin merisuolaa
Koristeluun:
1 paketti Foodin Raakasuklaarouhe Dreamya
Suolahiutaleita
1/2 dl Foodin kookoshiutaleita
RESEPTI
Laita taatelit kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, kunnes ne ovat peittyneet kokonaan. Anna niiden liota 15 minuuttia (tai pidempään, jos sinulla on aikaa). Tämä pehmentää taatelit ja tekee suklaapalloista kermaisempia!
Laita taatelit, kookoshiutaleet, kookosöljy, haudutettu kahvi, kaakaojauhe, vaniljajauhe ja merisuola tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes saat tasaisen taikinan. Lisää tarvittaessa hieman haluamaasi maitoa.
Laita taikina jääkaappiin 15-30 minuutiksi, jotta kauliminen helpottuu.
Muotoile pieniä tai suuria palloja ja pyörittele puolet niistä kookoslastuissa. Sulata Dreamy raakasuklaarouhe, dippaa loput pallot sulaan suklaaseen ja ripottele päälle suolahiutaleita. Säilytä jääkaapissa (tai pakastimessa).