SMOOTHIE MIXIT – VAIVATTOMASTI MONIPUOLISTA

Foodinin Smoothie mixit ovat helppo ja nopea tapa lisätä erilaisia superfoodeja aamu-, ilta, ja välipaloille. Monet arkiset ateriat saavat monipuolisista smoothie mix -jauhesekoituksista vaihtelua ja piristystä. Jopa yli 20 superfoodia sisältävillä smoothie mix -jauheilla monipuolistat ja valmistat herkulliset smoothiet nopeasti ja vaivattomasti. Voit käyttää smoothie mix-jauhetta myös (tuore)puuron, jogurtin, rahkan tai vaikka lettutaikinan seassa. 

21,95 
Lisää ostoskoriin
Varasto loppu
21,95 

Smoothie mix on monipuolinen arjen piristäjä, jolla lisäät helposti ja nopeasti ison annoksen superfoodeja ateriallesi. Green smoothie mix sisältää luomulaatuisia superfoodeja, kasviproteiineja sekä laadukasta viherjauhettamme, joka sisältää kaikki vihreät klassikot klorellasta alfalfaan. Berry smoothie mixissä pohjana on heraproteiini, ja lisäksi erilaisia luomulaatuisia marjoja kuten mansikkaa, vadelmaa, acerolaa, mustikkaa ja acaita. 

Smoothie mixit on helppo ottaa osaksi jokapäiväisiä aterioita. Niitä voi sekoittaa sellaisenaan veteen, tai lisätä osaksi smoothieita, puuroja tai jogurttia. Suositeltu kerta-annos 3 rkl päivässä riittää!

INSPIROIDU SMOOTHIEN TEOSTA BLOGISSAMME