Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen teknistä operaattoria. Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle.

Tehtäväsi on työskennellä osana tuotannon tiimiä ja tulet vastaamaan tuotannon sujuvasta läpimenosta. Kehität jatkuvasti työskentelytapoja ja olet operaattoreiden tukena tuotannollisessa työssä.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

• Tuotannollinen työ
• Käyttäjäkunnossapidon tehtävät
• Laitteiden vianhaku ja tarvittaessa korjaustyöt
• Laitteiden perehdytys- ja koulutustehtävät
• Tuotannon kehitystyö ja tehokkaampien työskentelytapojen etsiminen

Teet yhteistyötä tehtaan eri osastojen kanssa sekä kehität toimintaa aktiivisesti tuotekehityksen, laadun ja kunnossapidon kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä toivomme sinulta toimenkuvaa vastaavan koulutuksen lisäksi muun muassa seuraavia asioita:

• Hyvää ongelmanratkaisukykyä
• Joustavuutta
• Positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälistyvässä, innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta vuorotyö mahdollisuus katsotaan eduksi.

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä työhakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi. Toimithan ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Lisätietoja työtehtävästä antaa Teemu Nokkonen p. 040 5679317 maanantaista-perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana.

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista