Ripeän ja vahvan kasvun myötä etsimme kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen talouspäällikköä laittamaan taloutemme seurannan ja hallinnan kerralla kuntoon. Haemme osaajaa, jolla on intoa ja kykyä tulla muuttamaan maailman ruokakuluttuuria vastuullisempaan ja terveellisempään suuntaan tärkeän roolin kautta.

Työtäsi pääset tekemään itsenäisesti ja yhdessä yrityksen omistajien sekä avainhenkilöiden kanssa. Toimipaikkana Jyväskylä tai Helsinki.

Tehtävänäsi on ottaa yrityksen koko talous kokonaisvaltaisesti hoidettavaksi ja toimenkuvaasi kuuluu muun muassa:

 • Osto- ja myyntilaskutus
 • Talouden seuraaminen ja raportointi sekä talousennusteiden tekeminen
 • Liiketoiminnan ja projektien budjetointi yhdessä avainhenkilöiden kanssa
 • Saatavilla olevasta tiedosta kaiken hyödyn irti ottaminen liiketoimintamme kehittämisen tueksi
 • Luoda kustannus- ja tehokkuusanalyyseja/businesscaseja
 • Määrittää tuotekustannukset ja tukea myyntiä asiakaskohtaisessa hinnoittelussa
 • Yrityksen talouden johtamisen kehittäminen

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi analyyttistä, huolellista ja yrittäjähenkistä otetta sekä vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälistyvässä, innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä.

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi kasvavan liiketoiminnan ytimessä
 • Kehittävän ja kannustavan työyhteisön
 • Saat mahdollisuuden ottaa itsenäistä vastuuta erilaisista talousprojekteista
 • Pääset työskentelemään vastuullisessa perheyrityksessä, jonka missio on muuttaa ruokakulttuuria vastuullisempaan ja terveellisempään suuntaan

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän työhakemuksen 17.6.2022 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi. Toimithan ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Lasse jalkanen
Toimitusjohtaja

lasse@foodin.fi
044 530 0036

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista