Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen osto- ja logistiikkakoordinaattoria. Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tehtäväsi on tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet. Se tarkoittaa niin villimustikkaa kotimaamme puhtaista metsistä kuin luomutuotettua alkuperäiskaakaota Amazonialtakin.

Monipuolinen tehtävä pitää sisällään ostotilausten hoitamisen ja toimitusvalvonnan lisäksi tilausprosessista huolehtimista. Oston tehtäviin kuuluu tilausten lisäksi kuljetusten ja tullausten järjestelyä sekä laskujen tarkistusta. Logistiikan tehtäviin kuuluu yhteydenpito varastoon, varastosaldojen seuranta, inventaarion teko, tilausten toimitusaikatauluista huolehtimista sekä järjestelmän (WMS) käyttämistä. Osallistuminen toimittajatapaamisiin, budjetointiin ja toiminnan kehittämiseen on osa toimenkuvaa.

Olet osana hankinnan, logistiikan ja tuotannon operatiivista toimintaa tehden tiivistä yhteistyötä tuotannon, tuotannonsuunnittelun ja varaston lisäksi myös myynnin kanssa. Teet yhteistyötä tehtaan eri osastojen kanssa sekä kehität toimintaa aktiivisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen.

Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä toimenkuvaa vastaava koulutus. Toivomme sinulta englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista ja kokemus Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälistyvässä, innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä.

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä työhakemus 24.4.2022 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi. Toimithan ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Arto Aarrelampi
tehtaanjohtaja

arto@foodin.fi

Lasse jalkanen
toimitusjohtaja

lasse@foodin.fi

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista