Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen hankintapäällikköä. Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tehtäväsi on tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet. Se tarkoittaa niin villimustikkaa kotimaamme puhtaista metsistä kuin luomutuotettua alkuperäiskaakaota Amazonialtakin.  

Tehtävässä tulet vastaamaan raaka-aineiden ja materiaalien hankinnasta sekä toimittajavalinnoista. Kehität toimittajayhteistyötä ja logistiikan toimintoja, vastaat varaston kiertotavoitteiden toteutumisesta. Kilpailutat toimituksia, tarkistat niiden kriteerit ja ymmärrät kassavirtojen sekä laskennan merkityksen ostotyössä. 

Tehtäviisi kuuluu muun muassa: 

 • uusien tavarantoimittajien etsintä, kontaktointi ja valinta 
 • ostosuunnitelmien ja sopimusten laadinta 
 • hintavertailu ja kilpailuttaminen 
 • tilaus/kotiinkutsunta sekä toimitusten järjestäminen 
 • luomuraaka-aineiden maahantuonti ja kirjanpito 
 • yhteistyö tullin sekä tullaajien kanssa 
 • huolintatoimet – meri-, lento- ja maantierahtien hallinnointi 
 • varastonarvon hallinta  

Vastaat hankinnan operatiivisesta toiminnasta tehden tiivistä yhteistyötä tuotannon, tuotannonsuunnittelun ja tuotekehityksen lisäksi myös myynnin kanssa. Teet yhteistyötä tehtaan eri osastojen kanssa sekä kehität toimintaa aktiivisesti. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Projektien hallinta on sinulle tuttua ja pystyt ajattelemaan strategisesti samalla kun pidät yksityiskohdat näpeissäsi. 

Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä toivomme sinulta toimenkuvaa vastaavan koulutuksen lisäksi mm seuraavia asioita:  

 • Kokemusta elintarvikealalta 
 • Kokemusta toimimisesta kansainvälisessä toimittajarajapinnassa  
 • Englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista 
 • Kokemus Lemonsoft- toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälistyvässä, innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä. 

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän työhakemuksen 17.6.2022 mennessä palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi. Toimithan ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Arto Aarrelampi
TEHTAANJOHTAJA

arto@foodin.fi

Lasse jalkanen
toimitusjohtaja

lasse@foodin.fi

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista