Haluatko olla mukanamme muuttamassa ruokakulttuuria parempaan suuntaan yksi kohtaaminen kerrallaan?

Etsimme useampia iloisia ja motivoituneita työntekijöitä ympäri Suomea erilaisiin tapahtumiin ja tehtäviin! Monipuolisissa tehtävissä pääset mm. osallistumaan myymälätapahtumiin ja messuille luomaan uusia kokemuksia ja kohtaamisia kuluttajien kanssa. Työ on epäsäännöllistä ja keikkaluontoista. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@foodin.fi. Meitä kiinnostaisi erityisesti tietää:

– Miksi haluaisit Foodinin tuotteiden päätyvän kuluttajien makuhermoille?
– Onko sinulla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä?
– Milloin pystyisit aloittamaan ja missäpäin Suomea voisit työskennellä?
– Omistatko ajokortin ja/tai auton?

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän työhakemuksesi niin pian kuin mahdollista osoitteeseen rekry@foodin.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

TUTUSTU TARINAAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista