Etsimme innovatiiviseen ja kasvavaan tiimiimme kokoaikaiseen vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen tuotannontyöntekijöitä. Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Tehtäväsi on tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallomme parhaat antimet. Se tarkoittaa niin villimustikkaa kotimaamme puhtaista metsistä kuin luomutuotettua alkuperäiskaakaota Amazonialtakin.  

Elintarviketyöntekijänä työsi on pääsääntöisesti koneellista elintarvikkeiden valmistusta ja pakkausta, sekä valmiiden tuote-erien käsittelyä ja pakkausta. Olet osana tuotannon operatiivista toimintaa tehden tiivistä yhteistyötä laadun, tuotannonsuunnittelun ja varaston kanssa.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai/ja toimenkuvaa vastaava koulutus, omaat hygieniapassin sekä sinulla on mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälistyvässä, innovatiivisessa ja vastuullisessa kasvuyrityksessä. 

ME OLEMME FOODIN

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetäthän ansioluettelon ja työhakemuksesi niin pian kuin mahdollista osoitteeseen rekry@foodin.fi, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA

Teemu Nokkonen
TUOTANNON SUUNNITTELU- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

teemu@foodin.fi

TUTUSTU TARINAAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *