Mokkapaloista saa täydellisen jouluversion Foodin Pipariherkkuisakuorrutteella sekä ihanalla piparkakkumurulla. Tämä luontaisesti gluteeniton herkku on helppo tehdä ja uunipellille tehtynä herkusta riittää kaikille jouluvieraille.
AINEKSET
150 g voita
2 dl gluteenittomia kaurajauhoja
0,5 dl Foodin kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
½ tl Foodin merisuolaa
3 dl Foodin kookossokeria
3 kananmunaa
1 dl kahvia
Kuorrutus:
2 purkkia Foodin Pipariherkkuisaa
Gluteenittomia piparkakkuja
RESEPTI
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen kuivat aineet: jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna-sokeriseokseen kuivat aineet, kahvi ja voi varovasti käännellen. Kaada taikina uunipellille ja paista 200 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes leivonnainen on kypsää (voit kokeilla tikulla).
Anna pohjan jäähtyä. Notkista Foodin Pipariherkkuisaa mikrossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Murustele päälle runsaasti piparkakkuja.