Ihanan vihreä lisuke hitaan viikonloppuaamun brunssille tai grilliherkkujen lisäksi. Kevään sesongissa oleva parsa saa päälleen täyteläisen ja vegaanisen hollandaisekastike hunnun ja annos viimeistellään Foodinin Paraveganolla, rukolalla, Foodinin oliiviöljyllä ja sitruunankuorella.
AINEKSET
Hollandaisekastike:
25g margariinia
1 rkl jauhoa
1 dl mantelimaitoa
0.5 dl vettä
1 rkl Foodin sitruunamehua
1 tl Dijon sinappia
0.5 tl Foodin merisuolaa
0.5 tl valkosipulijauhetta
2 rkl Foodin Paraveganoa
Muut ainekset:
Parsaa
Rukolaa
Sitruunan kuorta
VALMISTUS
Sulata voi pannulla. Kun voi on sulanut, siirrä pois lämpimältä levyltä, lisää jauhot ja vispaa kunnes seos on tasainen. Lisää mantelimaito, vesi, sitruunamehu, Dijon sinappi, suola, valkosipulijauhe ja Paravegano ja laita pannu takaisin keskilämmölle liedelle. Sekoita muutama minuutti kunnes kastike paksuuntuu hieman.
Sillä välin keitä vesi kiehuvaksi ja lisää parsat veteen kypsymään muutamaksi minuutiksi. Asettele parsa ja rukola lautaselle, valuta päälle oliiviöljyä.
Tarjoile vegaanisen hollandaisekastikkeen, sitruunan kuoren ja Paraveganon kera.