Yksinkertainen kesäruoka kruunataan tahinikastikkeella, jossa maistuu umamikastike, valkosipuli sekä inkivääri. Nuudelisalaattiin voit laittaa mitä vain kasviksia! Tästä versiosta löytyy kurkkua sekä varhaiskaalia.
AINEKSET
250 g (gluteenittomia) nuudeleita
1 kurkku
1 pieni varhaiskaali
Tahinikastike
3 rkl Foodin sitruunamehua
2 rkl Foodin umamikastiketta
2 puristettua valkosipulinkynttä
½ tl Foodin inkivääriä
¼ tl Foodin chiliä
0,5 tl suolaa
0,5 dl vettä
Salaattiin lisäksi:
0,5 dl Foodin seesaminsiemeniä
Nippu tuoretta korianteria
Foodin maustettuja cashewpähkinöitä esim. Curry Lemon ja Chili Garlic
VALMISTUS
Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Tee kurkuista nuudeleita tai pilko ohuiksi tikuiksi. Pilko varhaiskaali ohuiksi siivuiksi. Sekoita kurkut ja varhaiskaalin suikaleet nuudeleiden joukkoon.
Sekoita tahinikastikkeen ainekset yhteen. Lisää vettä tarvittaessa, jotta saat kastikkeesta sileää. Sekoita kastike salaatin joukkoon.
Sekoita joukkoon myös seesaminsiemeniä ja korianteria. Tarjoile salaatti Foodin cashewpähkinöiden sekä tuoreen korianterin kanssa.