MARJAT JA HEDELMÄT HERKUTTELUUN, LEIVONTAAN JA RUOANLAITTOON

Marjat ja hedelmät ovat luonnon omia karkkeja, joita voit nauttia hyvällä omallatunnolla! Valikoimastamme löydät niin mehevän ja pehmeän taatelin ja mangon, toffeemaisen mulperimarjan kuin kipakan inkamarjankin. Hyödynnä kipakkaa inkivääriä leivonnassa, sujauta aurinkokuivattuja tomaatteja salaatin joukkoon ja ripottele gojimarjoja granolaan!

Marjoja ja hedelmiä voi käyttää monipuolisesti sellaisenaan välipaloina, ja esimerkiksi lakritsitaatelit taltuttavat kovankin makeannälän. Marjoja voi ripotella puuroon, jogurttiin ja myslin sekaan, ja liottamalla niistä voi muodostaa pohjan jopa smoothielle. Taateleita voi hyödyntää raakakakkujen pohjana, ja kaikkia marjoja ja hedelmiä voi käyttää raakasuklaan valmistuksessa ja koristelussa.

Makeita marjoja ja hedelmiä voi hyödyntää myös suolaisessa ruoanlaitossa, ja monet marjat sopivat loistavasti salaatteihin sekä paistettujen kasvisten koristeeksi. Mango on itämaisessa keittiössä tyypillinen pari kanalle, ja mulperit tuovat makeutta maustekastikkeisiin.

Foodinin marjat ja hedelmät ovat luomulaatuisia tai vaihtoehtoisesti Suomen luonnossa villinä kasvaneita. Näihin luonnon omiin makeisiin ei ole lisätty sokeria, lisä- tai säilöntäaineita, joten voit hyvällä omallatunnolla nauttia lempimarjojesi makeudesta!

INSPIROIDU MARJOISTA JA HEDELMISTÄ RESEPTIKIRJASTOSSAMME

Gluteeniton hedelmäkakku

Gluteeniton hedelmäkakku on loistava jälkiruoka tai kahvipöydän kaunistus jouluiseen kattaukseen tai kahvipöytään. Monipuoliset raaka-aineet tekevät...

Raikas Pohjolan marjat -marjasmoothie

Marjasmoothie on klassikkoherkku ja se sopiikin välipalaksi koko perheelle.. Tämä Tuulia Talvion loihtima raikkaan kesäinen...

Gluteenittomat kanelipullat eli korvapuustit

Gluteenittomat kanelipullat on yksinkertaisen helppo ja näppärä versio perinteisistä gluteenittomista korvapuusteista. Gluteenittomat kanelipullat leivotaan muffinssien...

2 Comments