Letut kuuluvat kesään! Paista ohuet räiskäleet ilman vehnäjauhoja käyttämällä Foodinin vaaleita riisijauhoja. Lisäksi tarvitset munia, Foodinin kookosmaitoa sekä makeutuksena Foodinin koivusokeria. Valmista lettujen kanssa nautittavaksi tuoreista mansikoista ihastuttava mansikkahillo, joka jähmettyy Foodinin chiansiementen ansiosta.
AINEKSET
8 lettua
3,3 dl (1 purkki) Foodin kookosmaitoa
2 kananmunaa
150 g (2,5 dl) Foodin vaaleita riisijauhoja
0,5 tl Foodin merisuolaa
3 rkl Foodin koivusokeria
Paistamiseen: Foodin kookosöljyä tai muuta paistoon sopivaa rasvaa
Mansikkahillo
400 g tuoreita mansikoita
3 rkl Foodin chiansiemeniä
2 rkl Foodin koivusokeria
¼ tl Foodin vaniljajauhetta
Tarjoiluun: kermavaahtoa ja Foodin Herkkuisaa
VALMISTUS
Vispilöi kookosmaito ja kananmuna. Lisää joukkoon riisijauho, suola sekä koivusokeri ja sekoita taikina tasaiseksi. Paista lettuja öljyssä keskilämmöllä pari minuuttia ja käännä puolta. Taikinaa per lettu menee noin 0,75 dl.
Keitä mansikoita kattilassa hiljalleen sekoitellen keskilämmöllä, kunnes ne pehmenevät. Murskaa mansikoita pienemmäksi. Lisää joukkoon chiansiemenet, makeutus ja vanilja. Sekoita hyvin.
Kaada hillo lasipurkkiin ja anna jäähtyä. Hillo jähmettyy jäähtyessään.
Tarjoile letut mansikkahillon, kermavaahdon sekä Herkkuisan kanssa.