Mac & cheese eli juustomakaroni on helppo tehdä myös maidottomana versiona käyttäen kurpitsaa ja Paramesania – vegaanista raastetta, joka maistuu juustoiselta. Juustoista makua ja täyteläisyyttä voi vielä korostaa lisäämällä kastikkeeseen ravintohiivahiutaleita sekä kookosmaitoa. Paahdettu valkosipuli sekä salvianlehdet tuovat pastaan ripauksen luksusta! 

TARVITSET

500 g hokkaido- tai myskikurpitsaa
4 valkosipulin kynttä
nippu tuoretta salviaa
1 rkl Foodin Extra Virgin oliiviöljyä paistamiseen
2 dl Foodin Paramesania
2 rkl Foodin ravintohiivahiutaleita
¾ tl tai maun mukaan Foodin hienoa Himalajan kristallisuolaa
¼ tl Foodin chilijauhetta
2 dl vettä
1 dl Foodin kookosmaitoa 

 Tarjoiluun: pastaa ja pannulla paahdettuja salvian lehtiä (ja valkosipulia) 

NÄIN ONNISTUT

Pilko kurpitsa pieniksi paloiksi. Keitä tai höyrytä paloja kattilassa noin 15 minuuttia tai kunnes palat ovat pehmenneet. 

Pilko valkosipulinkynnet silpuksi. Paahda niitä pannulla oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää pannulle paahtumaan myös salvian lehtiä. Kun lehdet ovat paahtuneet, laita ne talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy valuu pois. 

Blendaa tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella sileäksi pehmenneet kurpitsan palat, paahtuneet valkosipulit (voit myös jättää pienen määrän tarjoilua varten), Foodin Paramesan ja ravintohiutaleet, muut mausteet ja nesteet. Tehokkaalla blenderillä saat silkkisen sileää kastiketta. 

Tarjoile kastike keitetyn pastan, paahdettujen salvian lehtien sekä paahdetun valkosipulin kera. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

(4) 1,89 
(4) 14,49 

Kaikki tuotteet

Paravegano 120g

(11) 3,95 

Erikoisjauhot ja -lisäkkeet

Ravintohiivahiutale + B12 100g

(8) 5,95 
(21) 1,99 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista