Ilman uunia valmistettava täyteläisen suklainen pähkinä-taatelipohjainen Herkkuisa piirakka on kätevä valmistaa jo edellisenä päivänä. Tämä herkku säilyy hyvin myös pakastimessa.
AINEKSET
120 g Foodin luomupähkinäsekoitusta
5 kpl Foodin medjool –taateleita
1 rkl Foodin neitsytkookosöljyä
Reilu ¼ tl Foodin vaniljajauhetta
Reilu ¼ tl Foodin suolaa
Täyte: yksi purkki Foodin hasselpähkinä-raakasuklaa Herkkuisaa ja päälle raitoina Foodin valkosuklaa Herkkuisaa.
VALMISTUS
Blendaa kaikki pohjan ainekset tehosekoittimen kulho-osassa tai blenderissä, kunnes saat tiivistä, helposti muotoitavaa taikinaa. Painele taikina vuoan pohjalle. Levitä päälle Foodin raakasuklaa Herkkuisaa ja tee marmorointiraidat päälle valkosuklaa Herkkuisalla. Raidat saat helposti käyttämällä pikeerin pursotukseen tarvittavaa pientä pursotinta.
Anna raakapiirakan jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa se paloiksi. Voit myös säilyttää piirakkaa pakastimessa, ja ottaa esille noin 30 min ennen tarjoilua.