MEDJOOL-TAATELI ON ERITYISEN MAKEA JA MEHEVÄ
Medjool-taateli on erityisen arvostettu taatelilajike sen erityisen herkullisen maun ja ainutlaatuisen pehmeyden ja mehevän koostumuksensa vuoksi. Taatelit ovat perinteisesti Lähi-Idässä yleisesti käytetty hedelmä, ja ne ovat levinneet monikäyttöisyytensä vuoksi myös muihin maailman keittiöihin. Taatelit tunnetaan yhtenä maailman makeimmista hedelmistä, ja niitä käytetään ruoanlaitossa, leivonnassa, patukoissa ja välipaloissa.
Medjool-taateli sopii makeuttajaksi leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Erityisen hyvin medjool-taatelit sopivat osaksi raakakakkuja ja muita vegaanisia leivonnaisia ja välipaloja. Taateleita voi paloitella osaksi granolaa tai vanukasta, ja taateleista voi valmistaa herkullista, täyteläistä hilloa. Medjool-taatelit sopivat erinomaisesti myös sellaisenaan naposteluun.
Taatelit ovat taatelipuun hedelmiä, ja taatelipuu on yksi maailman vanhimmista viljellyistä puista. Taatelit kasvavat suurissa tertuissa, ja yksi taatelipalmu voi tuottaa jopa yli 150 kiloa taatelia.
HUOM! Medjool-taatelit sisältävät kiven. Muista poistaa kivi ennen kuin nautit taateleita.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Iina (varmistettu kirjoittaja) –
Parhaita taateleita mitä Suomesta saa ostettua!
riina (varmistettu kirjoittaja) –
Aivan parhaita! Pehmeät ja niin ihanan makuiset, nam!
maaritkenny (varmistettu kirjoittaja) –
Suloisen makeita, isoja taateleita. Avan ihania! Ainoa huono puoli, että ovat usein loppu varastosta.
Heidi Nieminen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihania, toffeemaisia taateleita! Tilaan usein monta pussia kerralla. 🙂 Sopivat herkutteluun sellaisenaan tai esim. pähkinätahnalla täytettynä ja raakaleivontaan.