Maidoton ja täysin vegaaninen piparifudge eli kermakaramellit valmistuvat kädenkäänteessä ravinteikkaista raaka-aineista. Medjool taatelit, mantelitahna ja kaakaovoi muodostavat pehmeän massan, jota kaneli ja muut mausteet maustavat jouluisasti. Helpossa reseptissä yhdistät vain kaikki raaka-aineet blenderiin ja surautat tasaiseksi.

Tämä koko perheelle maistuva herkku sopii jälkiruoaksi, kahvipöydän kaunistukseksi sekä ihanaksi viemiseksi tai lahjaksi. Voit valmistaa fudget etukäteen sillä ne säilyvät kosteudelta suojattuna jääkaapissa muutamia päiviä.

 

ANNOS

9-15 kermakaramellia koosta riippuen

VALMISTUSAIKA

20 minuuttia

Vegaaninen, maidoton, gluteeniton

VALMISTUSOHJE

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Poista medjool taateleista kivet.
Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi.

Taputtele fudgemassa noin 15 cm x 15 cm vuokaan leivinpaperille, painele päälle makean happamia kuivattuja karpaloita tai muita mieluisia koristeita kuten kuivattuja mangohippuja tai kookoshiutaleita. Fudget voi halutessaan myös pyörittää palloiksi ja pyöritellä raakakaakaojauheessa. 

 

Katso tästä lisää gluteenittomia reseptejämme Tutustu blogiimme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *