Oletko kiinnostunut varastotyöstä ja logistiikasta? Oletko luotettava tiimipeluri, joka haluaa omalla panoksellaan mahdollistaa parempia valintoja jokaiseen ruokapöytään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!   

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, SEPPÄLÄ 

Etsimme energiseen ja kasvavaan tiimiimme useampaa varastotyöntekijää, joiden tehtävänä on tukea ja edesauttaa kasvavaa liiketoimintaamme monipuolisissa logistiikan tehtävissä. 

Varastotyöntekijän työ sisältää pääsääntöisesti saapuvan tavaran vastaanottoa ja purkamista, sekä lähtevien tilausten keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Luvassa on hyvää tekemisen meininkiä keskellä tuhansien kookosvesilitrojen ja raakasuklaan tuoksun. Pakkaamisessa, lastauksissa ja purkutöissä saat samalla huomaamatta päivän treenin.

Töitä on tarjolla heti, sillä etenkin loppuvuoden sesonkiaikana töitä riittää niin arkena kuin viikonloppunakin aamuvarhaisesta iltamyöhään. Olemme joustavia tuntien kanssa, joten työ sopii hyvin opiskelijalle tai sivutyötä etsivälle. Palkkaus kaupan alan TES:n mukaan.

TOIVEEMME SINULLE 

Toivomme uudelta varastotyöntekijältä vankkaa sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Työssä menestyminen edellyttää vastuullista ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  

ME OLEMME FOODIN 

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. Tavoitteenamme on mahdollistaa ja edesauttaa parempien valintojen ruokakulttuuria Suomessa. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden valita ja voida paremmin. Ruoka koskettaa meitä jokaista joka puolella maailmaa. Tämän vuoksi teemme ruokatoimijana kaikkemme vaikuttaaksemme meille tärkeisiin asioihin; ihmisten hyvinvointiin, ruoan tuottajiin sekä ympäristöön.

KIINNOSTUITKO? 

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä Foodinin varastotiimiin – ja lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla rekry@foodin.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anne Riitamäki
OSTO- JA LOGISTIIKKAPÄÄLLIKKÖ

anne@foodin.fi

TUTUSTU FOODININ TARINAAN

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Huh, mikä vuosi 2020 olikaan!

Vuoden 2020 alkaessa Foodin lähti innolla kohti uutta vuosikymmentä. Tunsimme, että vuosi 2020 tulisi olemaan...

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista