Oletko kiinnostunut varastotyöstä ja logistiikasta? Oletko luotettava tiimipeluri, joka haluaa omalla panoksellaan mahdollistaa parempia valintoja jokaiseen ruokapöytään? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!   

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, VAAJAKOSKI 

Etsimme energiseen ja kasvavaan tiimiimme varastotyöntekijää, jonka tehtävänä on tukea ja edesauttaa kasvavaa liiketoimintaamme monipuolisissa logistiikan tehtävissä. Logistiikka- ja varastotiimimme vastaa tehokkaasta tavaranhallinnasta Vaajakosken tehtaallamme kuutena päivänä viikossa.  

Varastotyöntekijän työ sisältää pääsääntöisesti saapuvan tavaran vastaanottoa ja purkamista, sekä lähtevien tilausten keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia, ja jokainen foodinlainen on tärkeässä roolissa työ- ja toimintatapojen kehittämisessä omassa tiimissään. Varastotyöntekijöiden työnkuvaan kuuluukin olennaisesti myös uusien, parempien toimintamallien aktiivinen hakeminen ja toteuttaminen. 

Työsopimus alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi. Viikoittainen työaika on 37,5h, ja sijoittuu arkisin aikavälille klo 6-22 ja lauantaisin klo 6-14. Palkkaus kaupan alan TES:in mukaan. 

TOIVEEMME SINULLE 

Toivomme uudelta varastotyöntekijältä vankkaa sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme ammattitasoista trukinajotaitoa, sekä aikaisempaa kokemusta varastonhallintajärjestelmistä. Työssä menestyminen edellyttää vastuullista ja aktiivista työskentelyotetta, sekä hyvää fyysistä kuntoa ja vuorovaikutustaitoja.  

ME OLEMME FOODIN 

Foodin on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tuotteidemme perusta on yksinkertainen; niiden on tehtävä hyvää käyttäjälle, viljelijälle ja ympäristölle. Missiomme kuuluu: ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”. 

Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vaajakoskella Jyväskylässä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 9,3 miljoonaa euroa ja työllistämme parhaillaan yli 60 henkilöä. 

Meillä Foodinilla saat herkullisten henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aikana. 

KIINNOSTUITKO? 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme niin toimi pian Kerro meille, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä Foodinin varastotiimiin – ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla rekry@foodin.fi 31.8. mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Arto Aarrelampi, maanantaista perjantaihin 12-15 välisenä aikana, puh. 050 4545 612.

Arto Aarrelampi
Tehtaanjohtaja

TUTUSTU FOODININ TARINAAN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatavuusilmoitus Lähetämme sinulle sähköpostia heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla.