Onko sinulla rikas ja toteutusvoimainen ote viestintään ja kykenet hankkimaan ihmisten huomion hyvillä tarinoilla? Oletko markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja, joka haluaa päästä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti osaamistaan vauhdilla kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä?

Etsimme tiimiin ketterää ja luovaa hands-on tekijää joka kirjoittaa innostavia tekstejä, on positiivinen viestinnän taitaja, jonka intohimona on luoda vaikuttavuutta viestinnän keinoin. Valoisaa persoonaa joka haluaa tehdä työtä, jossa pääsee hyödyntämään osaamista sekä mediasuhteiden parissa, että sisäisen ja ulkoisen viestinnän seuraavalle tasolle viemisessä.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä suunnittelet ja toteutat yrityksen ulkoista- ja sisäistä viestintää yhdessä yrityksen johdon kanssa. Tunnet brändi- ja sidosryhmäviestinnän merkityksen ja pystyt osaltasi viemään yritystä menestykseen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Hallitset monikanavaisen markkinoinnin keinot, tunnet kohderyhmät ja kuluttaja- sekä asiakastarpeet.

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖNÄ TEHTÄVIÄSI MM. OVAT:

  • Tarinamme ja osaamisen näkyväksi tekeminen viestinnän keinoin
  • Brändin rakentaminen ja tunnettuuden kasvattaminen
  • Markkinointi- ja viestintäsuunnitelman laatiminen, toteuttaminen ja seuranta
  • Markkinointi-, media- ja yhteisöviestintä mm. PR-toimenpiteet ja brändiemme näkyvyys sosiaalisessa mediassa.
  • Inspiroivien tekstien kirjoittaminen lanseeraustiedotteesta uutiskirjeisiin, pakkaustekstistä blogi-kirjoitukseen.
  • Viestintäkulttuurin ja sisäisen viestinnän periaatteiden luominen
  • Vastuullisuusviestintä

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi etkä pelkää esiintyä ihmisten edessä.

Arvostamme yrittäjähenkistä asennetta sekä kokemusta kuluttajatuotteiden parissa toimimisesta. Odotamme kokemusta sekä näyttöjä vastaavanlaisista tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Omaat hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja olet kiinnostunut tekemään töitä yrityksessä jonka missio kuuluu: ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti kehittyvän työympäristön, mielenkiintoisen työtehtävän kasvuyrityksessä, sekä omistautuneen ja rennon työyhteisön. Toimipaikkana Jyväskylä tai Helsinki. Työsopimus on voimassa toistaiseksi.

Lähetäthän työhakemuksen pikaisesti palkkatoiveen kera osoitteeseen rekry@foodin.fi.Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä antaa rekrytoiva esimies p. 040 546 2885, 1.10.2021. klo. 11-12 ja 4.10 klo. 7.30-9

TUTUSTU TARINAAMME

Foodinin Vaajakosken elintarviketehdas on hiilineutraali

Foodinin missio on yksinkertainen – me haluamme tarjota parempaa ruokaa paremmalle huomiselle. Tarkoituksenamme on tuoda terveellisiä, monipuolisia...

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista