HAKU ON PÄÄTTYNYT

Oletko kiinnostunut työskentelemään kasvavalla hyvinvointimarkkinalla? Haluatko olla mukana mahdollistamassa parempia valintoja jokaiseen ruokapöytään? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!  

CUSTOMER HAPPINESS COORDINATOR (asiakkuuskoordinaattori), VAAJAKOSKI 

Tehtäväsi on tukea markkinointitiimiämme kaikissa asiakkuusviestinnän kanavissa; pääroolissa monikanavainen asiakaspalvelumme sekä sosiaalinen media. Roolisi on tärkeä osa markkinointitiimiämme, jonka keskeisimpiä tavoitteita ovat bränditunnettuuden kasvattaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen. 

Työpäiväsi koostuvat asiakaspalvelumme ylläpidosta vastaten erilaisiin tuotetiedusteluihin ja tuotetilauksiin liittyviin kyselyihin, sähköpostitse, puhelimitse ja chatin välityksellä. Osallistut osaamisesi mukaan myös muihin markkinointitiimiä tukeviin tehtäviin. Työpisteesi sijaitsee Vaajakosken tehtaallamme, ja raportoit tehtävässäsi markkinointijohtajalle. 

TOIVEEMME SINULLE 

Toivomme sinulta reipasta, rauhallista ja ratkaisukeskeistä otetta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ja olet aidosti motivoitunut kehittämään kanaviemme asiakaskokemusta sekä koko yritystämme kohti yhä timanttisempaa tulevaisuutta. Et kaihda haastaviakaan asiakaspalvelutilanteita, ja olet jo saanut kokemusta vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä. 

Tuotteemme ovat sinulle entuudestaan tuttuja, ja janoat oppia niistä sekä koko alasta lisää työssäsi. Sisäistät erilaiset digitaaliset työskentelyalustat nopeasti ja nautit niiden luovasta hyödyntämisestä jokapäiväisessä työssäsi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

ME OLEMME FOODIN 

Foodin on vaajakoskelainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo koko perheelle sopivia luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita. Tavoitteenamme on luoda ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita ja voida paremmin. Toimintamme kulmakiviä ovat tuotteidemme laatu, puhtaus ja aitous, sekä eettisyys ja kestävä kehitys. Työllistämme tällä hetkellä yli 60 työntekijää tuotannon, logistiikan, myynnin ja markkinoinnin osa-alueilla. 

Meillä Foodinilla saat herkullisten henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi mielenkiintoisen näköalapaikan elintarvikealan kulttuurimuutoksen aallonharjalla. Osaava ja intohimoinen markkinointi- ja viestintätiimimme työskentelee sekä Vaajakoskella että Vantaalla. Foodinin markkinointitiimi toimii tiiviissä yhteistyössä, jossa tuemme ja tsemppaamme toisiamme ja pidämme yllä hyvää yhteishenkeä. 

KIINNOSTUITKO? 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Foodinilla niin toimithan pian! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 16.4. mennessä sähköpostilla rekry@foodin.fi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Susanna Suomi puh. 050 584 1252. Tavoitettavissa perjantaina 9.4. klo 9-12 ja tiistaina 13.4. klo 12-14. 

Susanna Suomi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

TUTUSTU FOODININ TARINAAN

Foodinin tarina – paremman ruokakulttuurin asialla

Luomuruoka kasvattaa suosiotaan maailman laajuisesti. Perustajamme Lasse Jalkanen on kulkenut yli kymmenen vuoden matkan paremman...

3 Comments

Foodinin Maria ja Lasse Jalkanen on nimitetty Keski-Suomen nuoriksi yrittäjiksi

Vuoden nuori yrittäjä 2020-kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu, jossa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailussa...

2 Comments

Huh, mikä vuosi 2020 olikaan!

Vuoden 2020 alkaessa Foodin lähti innolla kohti uutta vuosikymmentä. Tunsimme, että vuosi 2020 tulisi olemaan...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista