Mokkatryffelit ovat maistuva kahvihetken herkku, joka valmistuu näppärästi muutamasta raaka-aineesta. Mokkatryffelit -reseptin on luonut Sara Ellie Isabella – helsinkiläinen kirjoittaja ja ruoan ja kahvin parissa työskentelevä yrittäjä.
AINESOSAT
15 tuoreita taateleita
0,5 dl manteleita
1 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl kookossokeria
0,75 tl tummapaahtoista kahvia puruina, esim. Flow-kahvia
ripaus merisuolaa
ANNOS
10-15 annosta
VALMISTUSAIKA
20 minuuttia
Vegaaninen, raaka, tuore, gluteeniton
VALMISTUSOHJE
Liota taateleita vedessä vähintään tunti.
Huuhdo mantelit ja valmista massa blenderissä tai monitoimikoneessa sekoittaen kaikki raaka-aineet yhteen.
Muovaa palloiksi ja tarjoile heti, tai säilytä jääkaapissa tai pakkasessa ilmatiiviissä rasiassa.
