Perinteisten macaroonsien inspiroimat, monipuolisella maca-jauheella terästetyt kahvipöydän herkut. Reseptin on luonut Annekatariina – hyvää ruokaa ja sen tuomaa parasta oloa fiilistelevä ruokabloggaaja, joka etsii kaikista pienistä ja arkisista asioista jotain mielikuvituksellista ja kaunista.

30g (noin 2 rkl) kaakaovoita
2 rkl saksanpähkinätahnaa
1 rkl MCT öljyä tai kookosöljyä
1 dl kookoshiutaleita
2 dl kookosjauhoa
1/2-1 rkl maca jauhetta
10-20g hunajaa/kookossokeria
1/3 tl raffinoimatonta merisuolaa

Päälle: raakasuklaamassaa

ANNOS

6 annosta

VALMISTUSAIKA

45 minuuttia

Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton

VALMISTUSOHJE

Sulata kaakaovoi, saksanpähkinätahna ja öljy vesihauteessa.

Sekoita kuivat aineet sekaan. Siirrä tarvittaessa hetkeksi kylmään, jotta saat massasta käsiteltävämpää.

Muotoile massasta pieniä palleroisia, litistä ne pohjasta ja siirrä kylmään jähmettymään.

Sulata kaakaomassa/raakasuklaa vesihauteessa.

Dippaa macaroonit suklaassa ja koristele haluamillasi lisukkeilla. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *