Macaiset bataattirieskat ovat herkullinen vaihtoehto perinteisille rieskoille. Maca tuo rieskoihin lisää monipuolisuutta ja ominaista, herkullista makuaan. Resepti on Foodinin oman Maria Jalkasen käsialaa.
AINESOSAT
500g bataattia
2dl kurpitsansiemenjauhoa
1 dl mantelijauhoa
1 dl kookosjauhoa
1 dl tattarijauhoa
2 rkl psylliumia
2-3 rkl macaa
Himalajan kristallisuolaa
2 kpl kananmunia
ANNOS
6 annosta
VALMISTUSAIKA
45 minuuttia
Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton
AINESOSAT
Keitä ja soseuta bataatit.
Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää joukkoon bataattisose sekä munat.
Pyörittele tattarijauhosta ja macassa, muotoile rieskaksi pellille.
Paista uunin keskitasolla 225’c 10-12minuuttia.