Kermainen raakasuklaa on suussasulava herkku, jonka aidot ja laadukkaat raaka-aineet tekevät herkusta vielä paremman valminnan. Ota resepti talteen joulun ajan herkuttelua varten tai kruunaa ihanilla herkuilla päivittäinen kahvihetkesi. Reseptin on luonut Katarina Kirvesmäki. 

AINESOSAT

3 rkl kookosmannaa
1 rkl kookosöljyä
1/2 dl kaakaovoita
3 rkl kookosnektaria
1/2 dl raakakaakaojauhetta
ripaus suolaa
ripaus vaniljajauhetta

ANNOS

6 annosta

VALMISTUSAIKA

45 minuuttia

Vegaaninen, tuore, raaka, gluteeniton

VALMISTUSOHJE

Sulata kookosöljy sekä -manna vesihauteessa.

Kun ne ovat sulaneet juoksevaksi massaksi, lisää sekaan loput raaka-aineet.

Sekoita massa tasaiseksi ja kaada muotteihin.

Aseta suklaa pakastimeen vähintään tunnin ajaksi.

Kun suklaa on jähmettynyt, nauti se yksin tai yhdessä!

Suosittelemme kylkeen laadukasta kahvia tai teetä, ne kruunaavat kermaisen nautinnon. Säilytä suklaa pakkasessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *