Bataatti pääsee loistamaan yhdessä Foodin kvinoan kanssa herkullisessa joululaatikossa. Mausta laatikko ihanilla Foodin mausteilla ja pehmennä Foodin kookosmaidolla. Bataattilaatikon kruunaa luomupähkinöistä valmistettu makean suolainen rapea kuorrute. 

AINEKSET 

1,5 dl Foodin kvinoaa 

2,5 dl vettä 

2 dl Foodin kookosmaitoa 

1/2 tl suolaa  

800 g bataattia (noin 600-700 g kuorittuna) 

1 tl Foodin kardemummaa 

1 tl Foodin piparkakkumaustetta 

1 rkl vaahterasiirappia 

¼-½ tl suolaa

1 dl Foodin kookosmaitoa

Kuorrute 

n.80 g Foodin pekaanipähkinöitä 

2 rkl vaahterasiirappia 

2 rkl Foodin kookosöljyä 

1/8 tl – ¼ tl suolaa 

VALMISTUS

Lämmitä uuni 150 asteeseen. 

Huuhtele kvinoa ja keitä se vesi-kookosmaito seoksessa kypsäksi, muttei puuromaiseksi, noin 20 minuuttia. 

Kuori ja palastele bataatti pieneksi. Keitä bataatinpaloja noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet. 

Surauta bataatti sileäksi esim. sauvasekoittimella ja lisää joukkoon keitetty kvinoa, kardemumma, piparkakkumauste, vaahterasiirappi, suola sekä loput Foodin kookosmaitopurkista.  

Levitä seos vuokaan ja lämmitä uunissa 25 minuuttia.  

Murskaa pekaanipähkinät pieneksi ja sekoita kulhossa siirapin, öljyn ja suolan kanssa. Ripottele kuorrute bataattilaatikon päälle tasaisesti ja paahda uunissa vielä noin 20-25 minuuttia, tai kunnes pähkinäkuorrute näyttää paahtuneelta. 

POIMI AINEKSET SUORAAN VERKKOKAUPASTAMME

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinulla ei ole vielä tuotteita toivelistalla. Jos haluat tallentaa tuotteen toivelistallesi klikkaa sen kohdalla näkyvää sydänkuvaketta.

Toivelista