SAKSANPÄHKINÄ ON PARASTA KEKSITAIKINOISSA JA KASVISRUOISSA
Aromaattinen saksanpähkinä on päältä rapea ja sisältä pehmeä. Jopa 90 prosenttia saksanpähkinän sisältämistä fenoleista on ohuessa kuoressa, joten saksanpähkinöitä suositellaan syötäväksi kuorineen! Saksanpähkinät ovat proteiinipitoisia, ja ne sisältävät runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja.
Saksanpähkinät sopivat aromikkaan ja paahteisen luonteensa vuoksi parhaiten keksitaikinoihin, täyteläisiin leivonnaisiin kuten suklaapaloihin ja mutakakkuun. Rouhittuna saksanpähkinää ripotellaan taikinoihin, kuorrutteisiin, patoihin, kastikkeisiin sekä kasvis- ja liharuokiin. Lisäksi sitä voi rouhia myslin, granolan, tuorepuuron sekaan, tai laittaa koristeeksi kauniin jäätelöannoksen kruunuksi. Joidenkin suuhun saksanpähkinä voi maistua hieman kitkerältä, mutta mausta pääsee helposti eroon liottamalla pähkinöitä yön yli. Lue lisää pähkinöiden liotuksestä täältä.
Säilytä pähkinät tiiviisti suljettuna kuivassa ja viileässä, niin se säilyvät herkullisina mahdollisimman pitkään!
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.