SOKEROIMATON RAAKASUKLAAVADELMA ON VASTUSTAMATON HERKKU
Raakasuklaavadelma on monelle suomalaisille herkku täynnä makumuistoja – perinteinen vadelman makea maku yhdistettynä lempeään raakasuklaaseen vie monen mielenmaiseman lapsuuden kesiin. Sokeroimattomalla suklaalla kuorrutetut vadelmat suorastaan sulavat suuhun. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä.
FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin sokeroimaton raakasuklaavadelma valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo kotimaisen vadelman pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Sokeroimattomat raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
jay –
oikein hyviä! nam! mahtavaa kun saa näitä sokerittomina
Elina (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan makuista, raikas yhdistelmä ja plussaa sokerittomuudesta.
Iitu (varmistettu kirjoittaja) –
Tosi hyvää! Rapean rouskuvia ja pikkuisen kirpeitä vadelmia ja sopivan tummaa suklaata.