LEIVONTAAN, KORISTELUUN JA KAIKENLAISEEN HERKUTTELUUN – RAKASTETTU RAAKASUKLAAROUHE TEKI PALUUN ENTISTÄ PAREMPANA
Leivonnan ystäviä hemmotellaan nyt toden teolla, sillä monikäyttöiset raakasuklaarouheemme ovat taas saatavilla – entistä parempina! Käyttövalmis 70 % raakasuklaarouhe Dark on mitä herkullisin lisä leivontaan ja koristeluun. Täyteläinen ja tumma, kaakaopapujen syntysijoille Amazonian siimekseen johdatteleva raakasuklaarouhe sopii myös ripoteltavaksi pirtelöiden, lettujen ja smoothie bowlien päälle. Kokeile suklaan valmistamista sulattamalla rouhetta lämpimässä vesihauteessa ja lisäämällä suklaamassan joukkoon esimerkiksi kuivattuja marjoja ja hedelmiä sekä pähkinöitä. Vinkki! Lisää suklaamassan joukkoon luomulaatuisia mausteitamme kuten merisuolaa, kardemummaa tai lakritsijauhetta ja luo uniikkeja suklaaherkkuja omassa keittiössäsi – vain mielikuvitus on rajana!
Luomulaatuinen raakasuklaarouhe valmistetaan Vaajakosken elintarviketehtaallamme perinteisellä Stone Ground- eli kivimyllymenetelmällä korkealaatuisista kaakaonibseistä, ravinteikkaasta kookossokerista ja kaakaovoista. Ei siis valkoista sokeria, lisä- tai säilöntäaineita vaan aidosti hyviä fiksuja raaka-aineita. Vaalimme antioksidanttirikkaan kaakaon terveydelle edullisia ominaisuuksia valmistamalla raakasuklaarouheen matalassa lämpötilassa.
Kokeile myös pehmeää ja maitomaista 44 % raakasuklaarouhe Dreamya. Säilytä raakasuklaarouhe kuivassa ja viileässä.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Heidi (varmistettu kirjoittaja) –
Mysli muuttuu mulla viikonloppuisin herkkumysliksi sekoittamalla tätä pehmeän makuista suklaa rouhetta perusmyslin joukkoon.
Anne-Marika Turpeinen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanaa tummasuklaarouhetta valkoista sokeria välttävälle, istuu hienosti mysliin, muffineihin ja suklaakekseihin, tai koristeeksi vaikkapa kermavaahdon pinnalle.