RAAKASUKLAAMULPERI ON PEHMEÄ, TÄYTELÄINEN SUKLAAELÄMYS
Raakasuklaamulperi on yhdistelmä toffeemaisen makeaa, pehmeää mulperimarjaa ja tummaa, täyteläistä perulaista luomuraakasuklaata. Mulperimarjat ovat jo sellaisenaan kuin makeita, luonnon omia karkkeja, mutta yhidstettynä raakasuklaaseen ne saavat vielä kokonaan uuden ulottuvuuden! Nautiskele raakasuklaamulpereista sellaisenaan, tai lisää niitä mukaan leivonnaisiisi ja jälkiruokiisi. Raakasuklaamulperi sopii erinomaisesti myös välipalaksi – nappaa pussi mukaan lähtiessäsi metsään vaeltamaan tai kohti pitkäksi venyvää työpäivää.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaamulperi valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo makean mulperin tummaan ja täyteläiseen raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Susanna Vuorinen –
Onko mulperimarja vaalea vai tumma? Hyvää on.
Foodin –
Kiva että raakasuklaamulperimme ovat olleet mieluisia! Kyseessä on Valkomulperin hedelmä joka on vaalea.
annaasikainen (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan makuisia, hyviä herkkuja!