SOKEROIMATON RAAKASUKLAAMACADAMIA ON HERKKU VERTAANSA VAILLA
Foodinin rouskuvat, macadamiapähkinöistä kermaisuutta saavat raakasuklaamacadamiat ovat ainutlaatuisen herkullinen ja terveellinen herkku täynnä luonnon omia raaka-aineita. Kuluttajien toiveesta kehitetty sokeroimaton raakasuklaakuorrute on makeutettu luonnollisella ja kalorittomalla erytritolilla, jota esiintyy mm. viinirypäleissä ja meloneissa.
Raakasuklaamacadamiapähkinät ovat vegaanisia ja luomulaatuisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita.
RAAKASUKLAAMACADAMIAN VALMISTUS
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja. Sadat pienet perheviljelijät viljelevät kaakaopapuja Perun Amazonialla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.
Sokeroimaton raakasuklaamacadamia valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi, ja tekevät suklaasta pehmeää ja samettista. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Elina –
Ketoilijallekin sopiva vähähiilihydraattinen herkku, täyteläinen maku ja eritrytoli antaa kuitenkin hieman makeutta.