HASSELPÄHKINÄRAAKASUKLAA CRUNCHY HAZELNUT ON PÄHKINÄNROUSKUTTAJAN PARAS KAVERI
Pähkinänrouskuttajan paras kaveri hasselpähkinäraakasuklaa yhdistää samettisen pehmeän raakasuklaan ja rapean rouskuvan hasselpähkinän. Jokainen suupala on yhtä pähkinäsuklaa-unelmaa, jota voi olla vaikeaa vastustaa. Ei siis ihme, että tämä makoisan kermainen suklaa on yksi myydyimmistä suklaalevyistämme. Hasselpähkinäsuklaalevyä kannattaakin varata kaappiin useampi – tähän makuun ihastuu koko perhe.
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla.
Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ RAAKASUKLAAT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaa valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen.
Suklaamassan valmistuttua sekä stone ground-mestarimme Sanna että Malla tekevät massalle tiukan maku- ja koostumusarvion. Tärkeää on varmistaa, että massa on tasaista ja silkkisen pehmeää sekä maku oikeanlaista. Tämän jälkeen massa temperoidaan eli lämpökäsitellään. Temperoinnilla varmistetaan suklaan kiiltävä ja kaunis sävy. Tumma suklaa vaatii hieman korkeampaa temperointilämpötilaa kuin vaalea suklaa. Temperoitu suklaamassa muotoillaan valmiiden muottien avulla suklaalevyiksi. Valmiit levyt käytetään vielä täristyslevyllä, joka poistaa ilmakuplat ja tasoittaa pinnan kauniiksi. Suklaalevyt jäähdytetään jääkaapissa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Luomu ja vegaaninen. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta kauraa, pähkinöitä, manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Nelliina –
Todellinen aarre, suosittelen! Bongasin Ruohonjuuren parhaan tuotemaininnan ansiosta.
Susanna –
Paras suklaa Mansikka-suklaan lisäksi
Sonja –
Aivan taivaallista!! Päätin pitkästä aikaa hemmotella itseäni raakasuklaalla ja onneks valitsin juuri tän maun, niin hyvää että ei sanat riitä!! Nyt vaan harmittaa että en ostanut enempää ku tää levy meni kerralla
Heidi –
Ensimmäinen raakasuklaa, jonka syömisestä myönnän nauttineeni. Muita makuja en ole vielä maistanut, mutta tämä oli todella hyvää namnam. Jos malttaa makeanhimon iskiessä avata vain yhden paketin, niin määräkin pysyy kohtuullisena.
Tea (varmistettu kirjoittaja) –
Tämä on heittämällä paras maistamani Foodinin raakasuklaamaku! Ihanan pähkinäinen ja rouskuva. Tätä ostan uudestaankin.
Milja (varmistettu kirjoittaja) –
Voiko olla jotain näin hyvää?!
sonja.eho (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvän makuinen raakasuklaa. Pähkinät maistuvat suklaasta hyvin.
Anni Nissinen (varmistettu kirjoittaja) –
Kaikista maistamistani raakasuklaista parhaan makuinen, pähkinät maistuvat hyvin eikä ole liian tummaa.
Elina (varmistettu kirjoittaja) –
Omaan makuuni vähän turhan makeaa, muuten hyvä
annitiitinen91 (varmistettu kirjoittaja) –
Tosi maukas, taltuttaa makean nälän!
sofia.pokela (varmistettu kirjoittaja) –
Maukas ja makean nälkä hävisi!
lotta.hakli (varmistettu kirjoittaja) –
Aivan tosi hyvää raakasuklaata! Ei liian tummaa ja pähkinä maistuu hyvin. Voisin syödä joka päivä.
veeramoi (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvää, yksi suosikeistani!
ninni (varmistettu kirjoittaja) –
Todella maukas ja suussasulavan makuinen raakasuklaa.
Nauttii mielellään vaikka päivittäin jälkkäreinä. 🍫🍫😋
Iitu (varmistettu kirjoittaja) –
Lempeä, vähän vaaleampi ja pehmeämpi suklaalevy, jossa kivasti pähkinärouhetta seassa.
ninni (varmistettu kirjoittaja) –
Ihana pähkinän ja suklaan kombo. Yks parhaista suklaista. 🍫🍫😋
heli.keiramo (varmistettu kirjoittaja) –
Kivan pähkinäinen koostumus.