PARAPÄHKINÄ ON HERKULLINEN VÄLIPALA
Parapähkinä on aromaattinen ja täyteläinen. Runsaan seleenipitoisuuden vuoksi näitä herkkuja tulee nauttia kohtuudella, noin 2-5 parapähkinää päivässä.
Parapähkinät pääsevät oikeuksiinsa jälkiruoissa. Kauniit parapähkinät ovat erinomainen leivonnaisten ja makeiden ruokien koriste, ja voit tuunata niillä tuorepuurot, granolat ja myslit. Parapähkinät sopivat myös sellaisenaan naposteltavaksi, ja ne ovatkin helppo välipala ottaa mukaan, menit minne tahansa!
Foodinin parapähkinät kasvavat Boliviassa. Puut, joissa parapähkinät kasvavat, voivat kasvaa jopa 50 metrisiksi ja jopa 800 vuotta vanhoiksi. Säilytä pähkinät tiiviisti suljettuna viileässä ja kuivassa, niin ne säilyvät mahdollisimman pitkään herkullisina! Lue lisää pähkinöistä täältä.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Sanna Vilén (varmistettu kirjoittaja) –
Nautin päivittäisen seleenin tästä tuotteesta 🙂
ja näitä on oltava saatavilla aina 🙂
Silja Rehunen (varmistettu kirjoittaja) –
Joka päivä käytössä nämä, oikein hyvänmakuisia.
Riikka Matilainen (varmistettu kirjoittaja) –
Raikkaita parapähkinöitä! Tuoreus maistuu.
Erica Karppinen (varmistettu kirjoittaja) –
Käytössä koko perheellä päivittäin aamusmoothien joukossa.
Tuula S (varmistettu kirjoittaja) –
Tuoreita ja maukkaita. Muutama näitä päivittäin ja seleenin saanti on taattu.
karokin (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvänmakuinen, paljon parempi kuin kaupasta ostettu “peruspähkinä”.