PARAPÄHKINÄ ON HERKULLINEN VÄLIPALA
Parapähkinä on aromaattinen ja täyteläinen. Runsaan seleenipitoisuuden vuoksi näitä herkkuja tulee nauttia kohtuudella, noin 2-5 parapähkinää päivässä.
Parapähkinät pääsevät oikeuksiinsa jälkiruoissa. Kauniit parapähkinät ovat erinomainen leivonnaisten ja makeiden ruokien koriste, ja voit tuunata niillä tuorepuurot, granolat ja myslit. Parapähkinät sopivat myös sellaisenaan naposteltavaksi, ja ne ovatkin helppo välipala ottaa mukaan, menit minne tahansa!
Foodinin parapähkinät kasvavat Boliviassa. Puut, joissa parapähkinät kasvavat, voivat kasvaa jopa 50 metrisiksi ja jopa 800 vuotta vanhoiksi. Säilytä pähkinät tiiviisti suljettuna viileässä ja kuivassa, niin ne säilyvät mahdollisimman pitkään herkullisina! Lue lisää pähkinöistä täältä.
Raaka, luomu, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Roope –
Ensimmäiset tuoreet ja homeettomat parapähkinät. Todella hyviä.
Miia –
Aivan loistavia ja super herkullisia! Helppo ja nopea välipala mukaan cashew-pähkinöiden kanssa.
Riikka Matilainen (varmistettu kirjoittaja) –
Tykkään tästä pakkaus koosta. Saa aina avata uuden tuoreen pussin ja pähkinät pysyvät raikkaina.