NOKKOSJAUHE ON MONIPUOLISEN RUOANLAITON VIHREÄ VOIMA
Nokkonen on villivihannesten kenties tunnetuimpia herkkuja. Foodinin nokkosen lehtijauhe eli nokkosjauhe valmistetaan kylmäkuivattamalla villinä kasvaneita nokkosia.
Käytä nokkosjauhetta monipuolisessa ruoanlaitossa mm. lettu- ja leipätaikinaan, keittoihin, muhennoksiin, munakkaaseen, kastikkeisiin, salaatteihin, pestotyyppisiin tahnoihin ja levitteisiin sekä risottoihin ja piiraisiin. Sekoita hienojakoista nokkosta myös smoothien, viherjuomien ja teen joukkoon. Nokkonen soveltuu loistavasti pinaatin sijaan käytettäväksi myös esimerkiksi letuissa.
Joidenkin suuhun viherjauheiden maku voi aluksi tuntua vahvalta. Etenkin jos käytät viherjauheita viherjuomissa tai smoothieissa, on kitkerää makua helppo pehmentää happamalla sitruksella, kuten vaikkapa sitruunamehulla. Suosittelemme yhdistämään viherjauheiden kanssa myös hyviä öljyjä, kuten laadukasta oliiviöljyä. Myös rasva peittää viherjauheen kitkerää makua ja parantaa rasvaliukoisten yhdisteiden imeytymistä.
Vaihtelu tekee hyvää myös vihreiden kanssa! Ovatko klassiset viherjauheet, kuten venhänorasjauhe, spirulina tai chlorella sinulle jo tuttuja? Tutustu rohkeasti ja ihastu monipuoliseen viherjauheiden ja -tablettien valikoimaan kaupassamme >>
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.