KARDEMUMMAA MUUHUNKIN KUIN PULLATAIKINAAN
Foodinin klassinen, luomulaatuinen kardemumma on maultaan voimakas, ja se on loistava pari muun muassa kanelille, vaniljalle sekä kurkumalle.
Kardemummajauhe tuo oman, uniikin arominsa itämaisiin ja välimerellisiin patoihin ja riisiruokiin. Esimerkiksi intialaisissa keittiössä kardemumman käyttö on aivan keskeisessä roolissa mausteisissa kasvis- ja lihakastikkeissa. Makeissa herkuissa kardemummajauhe loistaa kirkkaimmin perinteisissä pullissa, kekseissä, kakuissa ja kääretortuissa.
Säilytä kuivassa.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Heidi (varmistettu kirjoittaja) –
Mahtavaa että mausteita saa nykyään myös täyttöpusseissa! Ihanan makuinen kardemumma. Käytössä leivonnan lisäksi myös ruoanlaitossa ja smuuteissa.
Riikka Matilainen –
Tämä on hyvä pakkauskoko. Herkullista kardemumma jauhetta, jota ilman moni leivonnainen olisi pliisumpi.