KARDEMUMMAA MUUHUNKIN KUIN PULLATAIKINAAN
Foodinin klassinen, luomulaatuinen kardemumma on maultaan voimakas, ja se on loistava pari muun muassa kanelille, vaniljalle sekä kurkumalle.
Kardemummajauhe tuo oman, uniikin arominsa itämaisiin ja välimerellisiin patoihin ja riisiruokiin. Esimerkiksi intialaisissa keittiössä kardemumman käyttö on aivan keskeisessä roolissa mausteisissa kasvis- ja lihakastikkeissa. Makeissa herkuissa kardemummajauhe loistaa kirkkaimmin perinteisissä pullissa, kekseissä, kakuissa ja kääretortuissa.
Säilytä kuivassa.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Riikka Matilainen –
Maukas kardemumma. Tykkään kun on jauhettu todella hienoksi!