GLÖGIMAUSTEEN AVULLA JOULUSESONGIN SUOSITUIMMAN JUOMAN VALMISTUS ONNISTUU HELPOSTI KOTONA
Kaneli, mustapippuri, appelsiininkuori, neilikka ja inkivääri luovat hurmaavan yhdistelmän, joka muuttaa marjamehun mausteiseksi kehoa ja mieltä lämmittäväksi glögiksi. Glögi on parhaimmillaan itse tehtynä ja luomulaatuisen glögimausteemme avulla valmistus onnistuu helposti ja nopeasti – poimi alta suosikkiohjeemme!
VAALEA GLÖGI
2 dl omena/päärynämehua
2 dl valkoviiniä
2 tl Glögi-maustetta (annosteltuna esim. teepalloon tai siivilään)
Hunajaa halutessa makeuttamaan
Valmistus: Mittaa kattilaan mehu ja mausteet ja keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. (Jos käytät alkoholitonta valkoviiniä voit lisätä sen myös tässä vaiheessa.) Mittaa valkoviini ja kuumenna höyryäväksi ja nauti!
Tumma glögi
4 dl marjamehua (esim. mustikka tai mustaherukka)
2 tl Glögi-maustetta (annosteltuna esim. teepalloon tai siivilään)
Hunajaa tai muuta makeuttajaa halutessasi
Valmistus: Mittaa kattilaan mehu ja mausteet ja keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia ja nauti!
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.