CRUNCHY COLLAGEN PROTEIN BAR CASHEW-VANILLA – KERMAISEN PÄHKINÄINEN VÄLIPALAPATUKKA
Koe välipalojen vallankumous näillä luonnon omista raaka–aineista valmistetuilla kollageeniproteiinipatukoilla! Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Crunchy Collagen Protein Bar Cashew-Vanilla -proteiinipatukkamme valmistetaan nyt omalla tehtaallamme Vaajakoskella 100% aurinkoenergialla.
Kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle
Kollageeniproteiinipatukat ovat olleet jo pitkään valikoimamme kärkituotteiden joukossa, eikä suotta! Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, uudenlainen vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Muun muassa pähkinöistä, siemenistä ja kollageeniproteiinista valmistetut proteiinipatukat ovat koostumukseltaan rouskuvia ja granolamaisia, eikä niissä ole proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Patukat ovat maidottomia sekä lisä– ja säilöntäaineettomia.
Luonnon raaka-aineista herkullista makua ja rouskuvaa koostumusta saavat patukat sisältävät mausta riippuen 12-14 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua grass-fed kollageeniproteiinia. Makeutukseen on käytetty maailman kestävimmäksi makeuttajaksi kutsuttua kookosnektaria, jossa on matala glykeeminen indeksi.
Crunchy Collagen Protein Bar Cashew-Vanilla on makean täyteläinen patukka, joka saa makunsa kermaisista cashewpähkinöistä ja aromaattisesta vaniljauutejauheesta. Suussa sulava raakasuklaapohja viimeistelee makuelämyksen! Herkullinen patukka sisältää myös auringonkukansiemeniä, mantelia, parapähkinää ja riisimuroja.
Miksi valita Foodinin kollageeniproteiinipatukka?
- Valmistettu Suomessa: patukat valmistetaan Vaajakosken tehtaallamme Keski-Suomessa 100 % aurinkoenergialla.
- Tinkimättömät raaka-aineet: patukat ovat täynnä terveellisiä ja herkullisia raaka-aineita, jotka eivät turhia selittelyjä kaipaa.
- Herkullinen maku: enää ei tarvitse tinkiä mausta tai ravinteikkuudesta!
- Aidosti parempi välipala koko perheelle: valmistettu ilman valkoista sokeria, lisä- tai säilöntäaineita.
- Ravinteikas: jokainen kollageeniproteiinipatukka sisältää 12-14 grammaa proteiinia ja tästä 6,5-7,5 grammaa vastaa keskimäärin kollageeniravintolisän päivittäisannosta.
- Näppärä laatikko: sisältää 12 patukkaa, jotka pitävät huolta, että sinulla on aina saatavilla maistuva välipala ja terveellinen herkku.
Mihin kollageenia tarvitaan?
Kollageeni on ihmisen elimistössä eniten esiintyvä proteiini, jonka tuotanto alkaa luonnollisesti vähenemään noin 25 vuoden iässä. Kollageenia esiintyy esimerkiksi ihossa, luustossa, jänteissä ja rustoissa. Se on oleellinen osa kehon toimintaa sekä ihon kimmoisuutta. Kollageenin merkitys ja suosio on kasvanut, kun asiakkaat hakevat uusia vaihtoehtoja kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvoinnin tukemiseen. Etsitpä sitten nopeaa energialähdettä urheilusuorituksen aikana, terveellistä välipalaa nuorisolle koulupäiväksi tai laadukasta energiapitoista välipalaa työpäivääsi, kollageeniproteiinipatukkamme ovat täydellinen vaihtoehto!
Vinkki! Kokeile palastella ja dippailla patukoita, tai tee oma napostelusekoitus useammasta mausta. Reseptipankistamme löytyy myös herkullisia käyttövinkkejä sekä reseptejä Foodinin välipalapatukoille. Ihastu ja testaa!
Kokeile myös muut hittimaut!
- Raikas ja mausteinen Crunchy Collagen Protein Bar Ginger Lime, 50g
- Karamellilla ja herkullisella Ceylonin kanelilla maustettu Crunchy Collagen Protein Bar Caramel Cinnamon, 50g
- Pehmeän mantelin, merisuolan ja suklaan yhteen kietova Crunchy Collagen Protein Bar Almond Seasalt, 50g
Säilytä patukat kuivassa ja viileässä.
Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Sirpa Lundgren (varmistettu kirjoittaja) –
Vaikea valita, kumpi on parempi Ginger & lime vai tämä.
Tällä hetkellä tämä!
Aidosti parhaat välipalapatukat!
Taina Koskela (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvä välipala ilman erytriolia! Ihanaa, että löytyi kotimainen kohtuuhintainen vaihtoehto!
Merja Adenius (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvänmakuinen; ehkä hiukan kova haukata, ainakaan etuhampailla; mutta tekniikkakysymys