Borlottipapu – täyteläinen ja kermainen lisuke luottoresepteihisi
Kaipaatko vaihtelua proteiinirikkaisiin ja runsaskuituisiin lisukkeisiin arjen ostoslistalle? Foodinin luomulaatuiset borlottipavut ovat vakiinnuttaneet asemansa erityisesti italialaisessa ja välimerellisessä keittiössä, niiden omaperäisen värin ja maun vuoksi. Pavuissa on hyvin kermainen, täyteläinen ja pähkinäinen ominaismaku. Borlottipavut soveltuvatkin niin lämmittäviin keittoihin ja patoihin, herkullisiin dippeihin kuin mausteisiin tacoihin. Nämä pavut ovat täynnä proteiinia, kuitua ja arvokkaita ravinteita, joka tekee niistä oivan valinnan vegaaneille sekä kasvipohjaisista ruoista pitäville.
Mikä tekee Foodinin luomulaatuisista borlottipavuista erityisen herkullisen ja ravinteikkaan lisukkeen?
- Ravintotiheä lisä resepteihin: proteiinipitoinen, vähärasvainen ja vatsaystävällinen lisuke sopii monipuolisesti eri ruokavalioihin.
- Monipuolinen raaka-aine eksoottisempiinkin resepteihin: borlottipavusta voi valmistaa esimerkiksi dippejä, vuokaruokiin, muhennoksiin ja salaatteihin ruokaisuutta tuomaan.
- Vaihtelua pastalle ja riisille: erinomainen ja ruokaisa vaihtoehto perinteisemmille lisukkeille.
Borlottipapujen valmistus
Huuhtele ja liota borlottipapuja runsaassa vedessä vähintään 10 tuntia. Huuhtele ja keitä kannen alla 1,5-2h.
Mihin resepteihin borlottipavut sopivat parhaiten?
- Keittoihin ja patoihin ruokaisuutta antamaan
- Salaattien täyteläisyyttä lisäämään
- Vaihteluksi lisukkeisiin esimerkiksi pastalle ja riisille
- Dippeihin, jotka on helppo maustaa suosikkimauillasi
- Tex mex ruokiin kuten tacoihin
- Kurkkaa lisää reseptivinkkejä reseptipankistamme!
Säilytä huoneenlämmössä huolellisesti suljettuna.
Pakattu tehtaassa jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä), manteleita, seesaminsiemeniä, maitoproteiinia ja gluteenitonta kauraa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.