RAAKASUKLAAINKIVÄÄRI YHDISTÄÄ KIPAKAN INKIVÄÄRIN JA TÄYTELÄISEN RAAKASUKLAAN
Raakasuklaainkivääri yhdistää täyteläisen ja voimakkaan raakasuklaan ja kipakan, mausteisen inkiväärin. Tämä vahvan makuinen, yhä suositumpi herkku sopii nautiskeluun sellaisenaan, mutta on ainutlaatuisen makunsa vuoksi hyvä lisä myös leivontaan. Koristele kuppikakut, raakakakut, suklaamuffinit ja muut leivonnaiset raakasuklaainkiväärillä, niin leipurintaidoistasi puhutaan vielä pitkään!
Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.
FOODININ KUORRUTETUT RAAKASUKLAAHERKUT OVAT KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ
Foodinin raakasuklaainkivääri valmistetaan suomalaisena käsityönä Vaajakosken tehtaallamme. Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo inkiväärin pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.
Raakasuklaamme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita. Ei tarvitse kuin vilkaista ainesosalistaa – näissä suklaissa ei ole mitään turhaa.
Kaikki raakasuklaatuotteemme ovat saaneet Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta osaamisesta ja työstä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.
2-laadun syy: tuotteen resepti uudistunut, tuotteen pakkauksessa väärät tuotetiedot. Ajantasaiset tuotetiedot tarkistettavissa toimitettavasta myyntierän pahvilaatikosta ja tämän tuotesivun tuotetiedoista.
lindelltuomo5 (varmistettu kirjoittaja) –
Tykkään inkiväärisuklaasta. Toimii!
Lotta (varmistettu kirjoittaja) –
Parhaat! Inkivääri ja tumma suklaa, näihin jää koukkuun!
Marjaana (varmistettu kirjoittaja) –
Mikä inkiväärinen herkku! Näihin tulee himo 🙂
elisa.rautaoja (varmistettu kirjoittaja) –
Herkullinen yhdistelmä inkivääriä ja raakasuklaata.
sallazn (varmistettu kirjoittaja) –
Ah, taivaallista! Olen koukussa!
sallas (varmistettu kirjoittaja) –
Parasta! Tästä tuli ihan ykkösherkku 👌🏻
eeva (varmistettu kirjoittaja) –
Herkullinen yhdistelmä niveliä hoitamaan aamupalan päätteeksi